Αρχική TRAVEL Εξορμήσεις Το … Μαγικό χωριό του Άι Βασίλη της Ελλάδας !

Το … Μαγικό χωριό του Άι Βασίλη της Ελλάδας !

oneiroupoli

Πέρασαν 14 χρόνια από τη στιγμή που ο Δήμος Δράμας χάραξε τον δρόμο στην ανάπτυξη και δημιουργία χριστουγεννιάτικων θεματικών πάρκων στη χώρα.

Με την Ονειρούπολη ουσιαστικά άλλαξε τον τρόπο εορτασμού των Χριστουγέννων, ενώ σήμερα βασισμένος σε μια ιδιαίτερη φιλοσοφία, σε ένα σύγχρονο μοντέλο σχεδιασμού και λειτουργίας, έφτασε η ώρα να δείξει ότι είναι μπροστά από την εποχή του.

Το ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη σε περιμένει στη Δράμα από 4 Δεκεμβρίου. Η πασίγνωστη πια Ονειρούπολη παίρνει σάρκα και οστά στον δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία της Δράμας που μεταμορφώνονται στον ορισμό των Χριστουγέννων με μοναδική ομορφιά.

Εγκαίνια με Ευγένιο Τριβιζά

Τα εγκαίνια της φετινής Ονειρούπολης Δράμας θα γίνουν στις 4 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα και την πρώτη σελίδα για το χριστουγεννιάτικο παραμύθι θα την γράψει ο πασίγνωστος Έλληνας συγγραφέας Ευγένιος Τριβιζάς.

Γράμματα στον Αγιο Βασίλη στο σπιτάκι των ξωτικών

Μεγάλοι χριστουγεννιάτικοι ταχυδρομικοί σάκοι γεμίζουν από τις επιθυμίες των επισκεπτών για να παραδοθούν στον τελικό παραλήπτη τους και μια μοναδική εξερεύνηση στην μαγική διαδρομή της Ονειρούπολης για τη συγκέντρωση των δώρων του από το σπιτάκι των ξωτικών, προκαλούν κάθε μικρό μας φίλο να την ανακαλύψει.

Στο Φαλακρό για χειμερινά σπορ

Μην μένετε στις εικόνες και στις διηγήσεις των φίλων σας αλλά ζήστε την αδρεναλίνη του βουνού στο Φαλακρό Δράμας!
Το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού απέχει 50 χιλιόμετρα από τη Δράμα. Ο δρόμος στα τελευταία 15 χιλιόμετρα ορειβατεί σε ύψος 1.000-1.500 μέτρων μέχρι το οροπέδιο του Αγ. Πνεύματος, όπου και βρίσκεται το σαλέ. Υπάρχουν 3 πίστες κατάβασης, μία πίστα αντοχής, ένας συρόμενος αναβατήρας για μεγάλους και ένας για παιδιά.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με μαύρη μπίρα στον φούρνο. Η συνταγή της Κυριακής που προκαλεί εθισμό
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η επικίνδυνη συμπεριφορά που απομακρύνει τα παιδιά από τους γονείς τους