Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σούπερ μάρκετ στη Μεσογείων – Νεκρή η οδηγός

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε σούπερ μάρκετ στη Μεσογείων – Νεκρή η οδηγός

asthenoforo-astynomia-troxaio-1_13-400×240

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Μεσογείων στο ύψος του νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν”. Το όχημα της οδηγού εξετράπη και η οδηγός έχασε τη ζωή της.

Η σύγκρουση του αυτοκινήτου στο χθεσινό σοκαριστικό τροχαίο στη Μεσογείων, άφησε τα στίγματα της, όπως και έναν νεκρό. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, προσέκρουσε στα κολωνάκια, σε ένα σούπερ μάρκετ και κατέληξε στη διαχωριστική νησίδα, όπου και εκτοξεύθηκε από το αυτοκίνητο και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μια 52χρονη γυναίκα, η οποία για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Το αυτοκίνητο αρχικά προσέκρουσε σε ένα σούπερ μάρκετ, το οποίο και διέλυσε. Με το φως της ημέρας φάνηκαν τα αποτελέσματα της σύγκρουσης. Το κατάστημα εξωτερικά είναι κατεστραμμένο και στο σημείο του ατυχήματος υπάρχουν ακόμη ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του θύματος.

 

Οι κάτοικοι παραμένουν μουδιασμένοι, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως συνέβη το δυστύχημα. Σαστισμένοι οι περαστικοί παρατηρούν τα συντρίμμια. Τις συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος έχουν αναλάβει να διερευνήσουν οι αρμόδιες αρχές.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗthecaller.gr
Προηγούμενο άρθροTips για να βάψετε τα αυγά σας το Πάσχα με κρεμμύδι και κόκκινο λάχανο!
Επόμενο άρθροΝεκρό βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια στο Αίγιο