Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Η Βίκυ Σταυροπούλου σε νεαρή ηλικία κρατάει στα χέρια της τη μικρή...

Η Βίκυ Σταυροπούλου σε νεαρή ηλικία κρατάει στα χέρια της τη μικρή Δανάη -Συγκινητική φωτογραφία

k2_items_src_669af19853fca34c938dabd1df75ccd1-990×668

Με μία σπάνια φωτογραφία των παιδικών της χρόνων και ένα κείμενο πέρα για πέρα αληθινό και συγκινητικό, είπε χρόνια πολλά χθες, με αφορμή την γιορτή της μητέρας, η Δανάη, στην μαμά της, Βίκυ.

Είναι τόσο αγαπημένες μαμά και κόρη, και μέσα από δυνατές και έντονες στιγμές, έχουν γίνει και πολύ καλές φίλες. Η μία άλλωστε στηρίζει την άλλη!

 

Μεταξύ άλλων η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου γράφει για τη μητέρα της:

Γιατί η μαμά μου με εμαθε να φέρνω τον κόσμο ανάποδα για να κυνηγησω τα ονειρα μου-όπως εκείνη.Με εμαθε να προσπαθώ μέχρι τελικής πτώσης όπως εκείνη. Με εμαθε να αγαπάω τον εαυτό μου όπως εκείνη. Με εμαθε να είμαι ανεξάρτητη από μικρή όπως εκείνη. Με έμαθε να μην ακολουθω τα «κανονικά» όπως εκείνη. Με έμαθε πως μπορεις να αγαπας κάποιον με πολλους τροπους,οπως εκείνη. Με έμαθε να δουλεύω σκληρά αν θέλω να πετύχω κάτι,οπως εκείνη. Με εμαθε να είμαι δίκαιη,οπως εκείνη.Με έμαθε να κρατάω μυστικά,όπως εκείνη.Με έμαθε να πιστευω στον εαυτό μου,όπως εκείνη. Με εμαθε να μην τα βάζω κάτω όταν με πληγώνουν-ή μου βάζουν ταμπελες-,οπως εκείνη.Μου λέει συχνά ποσό περηφανη νιώθει για μένα και ποσό με θαυμάζει σαν άνθρωπο. Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι με έκανε έτσι, ΕΚΕΙΝΗ. Μου ευχομαι όταν γίνω μαμά,να γίνω σαν ΕΚΕΙΝΗ.(εντάξει όχι σε όλα Χαχα ?)

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση της Δανάης:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=584990848659029&id=100014443562131

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔύσκολες ώρες για την Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από χειρουργική επέμβαση
Επόμενο άρθροΧτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Το πρώτο τρέιλερ της θρυλικής σειράς