Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η Νατάσα Εξηνταβελώνη ανοίγει το φετινό Bob Theatre Festival!

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη ανοίγει το φετινό Bob Theatre Festival!

61248106_465132540889122_4300874332025913344_n

Το 12ο Bob Theatre Festival μετακομίζει στο θέατρο Κιβωτός και σε περιμένει – από τις 10 έως και 16 Ιουνίου – με ένα ανανεωμένο, διαδραστικό και παιχνιδιάρικο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει παραστάσεις, παιχνίδια και φυσικά το διαγωνισμό Scratch Night.

Η νέα, ταλαντούχα και πνευματώδης ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη, με την πολυσυζητημένη και επιτυχημένη της παράσταση ”Ενισχυτική Διδασκαλία”, θα υποδυθεί την δασκάλα και θα  διδάξει για μια ακόμη φορά σε κατάσταση ελαφριάς μέθης.

 

Εκτός από το γνωστό τρίπτυχο Γλώσσα-Γλώσσα-Μαθηματικά, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στο Διάλειμμα, που είναι και η αγαπημένη σας διδακτική ώρα: κοινώς, η κατάσταση θα ξεφύγει, όπως και οφείλει. Τη μουσική επιμέλεια θα αναλάβει η Διευθύντρια του σχολείου. Είναι Ιmiterasu; Είναι η γειτόνισσα σου; Πάντως κάπου την έχεις ξαναδεί. Όλες οι απουσίες είναι αδικαιολόγητες και προειδοποιούμε πως θα υπάρξει απροειδοποίητο διαγώνισμα.

Τι μας λέει όμως η ηθοποιός για την παράσταση και τον ρόλο της δασκάλας, που έγινε viral;

 

Δε το περίμενα, ούτε είχα τέτοιο στόχο. Εγώ για πλάκα τα ανέβαζα πιο πολύ. Εκ του αποτελέσματος κι έχοντας  πάρει μια απόσταση πλέον(γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται) από όλο αυτό, έτρεξε η παράσταση ”Ενισχυτική Διδασκαλία” που όπως φαίνεται αγάπησε πολύ ο κόσμος.

Τα κείμενα έχει γράψει η Αθηνά Τσαγκαράκη και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει από κοινού οι: Χριστίνα Μαρίανου, Νατάσα Εξηνταβελώνη Μουσική: Imiterasu, Κώστας Νικολόπουλος. 

 

Συνεχίζει η Νατάσα λέγοντας: ”Πήγα σε δημόσιο σχολείο στο Περιστέρι, έχω καλές εμπειρίες από τους δασκάλους, λάτρευα και λατρεύω το σχολείο κι αγαπώ τον χαρακτήρα της δασκάλας που υποδύθηκα στα βιντεάκια.  Δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος χαρακτήρας, αλλά συνδυασμός πολλών.”

 

Σε ποιο είδος θεάτρου βρίσκει η Νατάσα περισσότερο τον εαυτό της;

Στο καλό θέατρο, ευρύτερα. Επικεντρώνομαι πιο πολύ στους ανθρώπους που συνεργάζομαι. Μπορεί εξωθεατρικά να έχω κάνει και πολλές ”φάουλ” επιλογές, στο θέατρο όχι. Συνεργάζομαι πάντα με ανθρώπους που εκτιμώ και με νοιάζει πολύ η δουλειά. Από την πρόβα μέχρι την παράσταση. Πιστεύω πρώτα και κύρια στους συνεργάτες, μπορούν να ανθίσουν ένα σπουδαίο έργο, όπως μπορούν και να το χαντακώσουν. Ακόμη όμως, είμαι νέα στο χώρο κι έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου.

13709793_1133959523316685_2970428380646749864_n

Πέρα από την υποκριτική, είσαι και τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης. Πώς προέκυψε αυτό;

Το Παιδαγωγικό δεν το έβαλα έτσι τότε στο μηχανογραφικό μου. Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν δασκάλα. Πιστεύω πολύ στην δουλειά αυτή. Κι αν από κάπου μπορούμε να ξεκινήσουμε για να αλλάξει προς το καλύτερο αυτή η χώρα, είναι η παιδεία. Πιστεύω στην ελληνική παιδεία, και θεωρώ ότι  υπάρχει δύναμη κι επιθυμία από τους εκπαιδευτικούς.

Αγαπημένη φράση -μότο της ζωής σου;

Θα το συνδέσω με το έργο ”H  αρρώστια της νιότης” και θα πω μια φράση  της Ειρήνης που υποδύομαι: ”Οι νέοι είναι ικανοί για τα πάντα.’’  Και το πιστεύω ότι η νεότητα είναι συνώνυμο της δυνατότητας.

 

Πληροφορίες:

«Ενισχυτική Διδασκαλία» μια παράσταση μετά μουσικής με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη
Δευτέρα 10 Ιουνίου @ 21:00

Θέατρο Κιβωτός (Πειραιώς 115,Γκάζι)


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜε ένα μεγάλο party το Σάββατο 22 Ιουνίου κλείνει τη φετινή του σεζόν ο Πολυχώρος VAULT
Επόμενο άρθροΟι μονόφθαλμοι της showbiz