Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Βικτώρια Καρύδα: Ούρλιαζε και χτυπιόταν στην Στεφανίδου! Η κρίση πανικού και ο...

Βικτώρια Καρύδα: Ούρλιαζε και χτυπιόταν στην Στεφανίδου! Η κρίση πανικού και ο «σεισμός»!

victoria

Ούρλιαζε και χτυπιόταν η Βικτώρια Καρύδα στην Τατιάνα Στεφανίδου! Τι συνέβη με την κρίση πανικού και ποιος ήταν ο σεισμός;

Αρχικά να σας τονίσω πως η Βικτώρια δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα σχολιασμού. Είναι μια κοπέλα αξιοπρεπέστατη, που παλεύει να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει τα παιδιά της. Όμως, η τραγωδία που την χτύπησε, ορισμένες φορές την λυγίζει….

Έτσι έγινε και τώρα! Η συνέντευξη που όλοι θα δούμε στην Τατιάνα Στεφανίδου είναι μαγνητοσκοπημένη, για πολύ σοβαρούς λόγους…. Η Βικτώρια δεν είναι σε θέση ακόμα να διαχειριστεί τον θάνατο του Γιάννη Μακρή στο 100%. Κάθε φορά που μιλάει για το συγκεκριμένο ζήτημα και το συγκεκριμένο βράδυ, παθαίνει κρίση πανικού, και η συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Πολλές φορές στο πλατό ούρλιαζε και χτυπιόταν, και άλλες τόσες το γύρισμα διεκόπη γιατί προκλήθηκε σεισμός από τα όσα η ίδια αποκάλυπτε. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η Βικτώρια θα μιλήσει και για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της, το οποίο πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε.

Η ίδια λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, ήταν και εκείνη που ζήτησε να μην είναι live η συνέντευξη, μιας και φοβάται αρκετά ακόμα την επαφή με τον κόσμο, και η Τατιάνα πολύ σωστά την προστάτευσε και δέχτηκε τον όρο, προκειμένου να εξασφαλίσει το θέμα!

Όσο για το τι θα πει η Βικτώρια; Ασφαλής πηγή αποκάλυψε στο Vanda’s blog ότι μια ατάκα της θα προκαλέσει ταραχή και πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους! Υπομονή λοιπόν…..


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyouweekly
Προηγούμενο άρθροΗ Βικτώρια Καρύδα έσπασε τη σιωπή της σήμερα για την τραγική δολοφονία του άντρα της
Επόμενο άρθροΚρήτη: Νέα αυτοκτονία χτες το βράδυ στο νησί