Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Η Βικτώρια Καρύδα έσπασε τη σιωπή της σήμερα για την τραγική δολοφονία...

Η Βικτώρια Καρύδα έσπασε τη σιωπή της σήμερα για την τραγική δολοφονία του άντρα της

karuda-mazisou-860×467

Νεκρός, μετά από εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας, έπεσε τον περασμένο Νοέμβριο ο 46χρονος Γιάννης Μακρής, σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Η ίδια την ώρα του μοιραίου περιστατικού, έκανε πασαρέλα για τις ανάγκες επίδειξης γνωστού σχεδιαστή. Όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, διότι δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό που της συνέβη, με τον πόνο να είναι μεγάλος αλλά βουβός.
Η ξανθιά καλλονή παρά τις φήμες που την θέλουν να μετακομίζει μόνιμα στη Αυστραλία, παραμένει στην Ελλάδα και προσπαθεί να βρει την δύναμη να σταθεί ξανά στα πόδια της, δίχως να έχει κοντά της τον σύζυγό της.
Σήμερα η Βικτώρια Καρύδα βρέθηκε στο πλατό του ” Μαζί Σου” και μίλησε για τα πάντα! Για την πατρική της οικογένεια, το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα, πως γνωρίστηκε με το σύζυγό της αλλά και την τραγική μέρα που έχασε τον σύζυγό της.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗwomansecret
Προηγούμενο άρθροΣυγκινεί ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Πόσταρε φωτό με την κόρη του να βλέπει βίντεο τον Παντελή να τραγουδάει
Επόμενο άρθροΒικτώρια Καρύδα: Ούρλιαζε και χτυπιόταν στην Στεφανίδου! Η κρίση πανικού και ο «σεισμός»!