Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Alpha tv: Εκτός Happy Day ο Δήμος Βερύκιος! Τι συνέβη;

Alpha tv: Εκτός Happy Day ο Δήμος Βερύκιος! Τι συνέβη;

kontominas_berikios

Εκτός Happy Day είναι ο Δήμος Βερύκιος και έχουν προκύψει ραγδαίες εξελίξεις στον Alpha tv! Φυσικά, στο Vanda’s blog σας έχω όλο το ρεπορτάζ για το τι συνέβη με τον Κοντομηνά…..

Αρχικά να ξεκινήσω λέγοντας πως ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχαν και έχουν άριστες σχέσεις. Παρόλα αυτά, ο Δήμος δεν θα εμφανίζεται πλέον στο Happy Day, κατόπιν ώριμης σκέψης του ισχυρού άντρα του σταθμού….

Η αιτία είναι αρκετά σοβαρή και θα σας την πω ευθύς αμέσως:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, το γεγονός ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές στις 7 Ιουλιου και ότι από σήμερα ξεκίνησε και επισήμως η προεκλογική περίοδος, οδήγησε τους ιθύνοντες του Alpha να πάρουν την απόφαση που συζητήθηκε όσο λίγες!

Οι κακές γλώσσες άρχισαν αμέσως να λένε ότι ποτέ δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο στο παρελθόν και ότι η σχέση Δήμου – Δημήτρη περνάει… κρίση! Το σενάριο αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, και το τονίζω, αφού πηγές του Vanda’s blog αναφέρουν πως ο Δήμος Βερύκιος παραμένει στο σταθμό και θα εμφανίζεται κανονικά στο κεντρικό δελτίο ως διαπιστευμένος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Επομένως, η μόνη αλήθεια σχετικά με τον Δήμο και τον Αlpha tv είναι ότι οι δρόμοι τους δεν χωρίζουν! Έχετε διαβάσει και αυτό;


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Νέα αυτοκτονία χτες το βράδυ στο νησί
Επόμενο άρθροΤζένη Μπαλατσινού: Δύο μηνών έγκυος η παρουσιάστρια! Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας!