Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξεπούλησε μέχρι και τους προβολείς από το θέατρο...

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξεπούλησε μέχρι και τους προβολείς από το θέατρο της Ζωής Λάσκαρη! Αποκάλυψη-σοκ από τον Χάρη Ρώμα

142173

Πρόκειται για μια αποκάλυψη που πέρασε στα «ψιλά» καθώς δεν είχε ξεσπάσει ακόμη για τα καλά ο πόλεμος στην οικογένεια της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη.

Κι όμως, μόλις λίγες μέρες πριν, ο Χάρης Ρώμας είχε ρίξει την πρώτη «βόμβα» η οποία, άγνωστο γιατί, δεν είχε λάβει διαστάσεις. Το PatKiout.gr την εντόπισε και σας την παρουσιάζει. Είναι μια δήλωση για τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που είχε ναι μεν προηγηθεί, αλλά που επιβεβαιώνει όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τις σχέσεις της οικογένειας μέσα από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Σημειώνεται ότι ο Χάρης Ρώμας είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στα χέρια του οποίου κατέληξη το Θέατρο Ζωή Λάσκαρη μετά τον θάνατο της αξεπέραστης ντίβας του ελληνικού κινηματογράφου. Είναι το θέατρο το οποίο όπως αποκάλυψε πρόσφατα και ο ίσιος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε αναλάβει εξ΄ ολοκλήρου η Μαρία Ελένη, χωρίς καμία συμμετοχή της ετεροθαλούς αδελφής της Μάρθας Κουτουμάνου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι είχε αποκαλύψει ο Χάρης Ρώμας στη «Φωλιά των ΚουΚου»:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗeuropost
Προηγούμενο άρθροΤζούλη Σούμα: «Με έχει δυναμώσει, με έχει πονέσει και με έχει ωριμάσει πάρα πολύ το θέατρο»
Επόμενο άρθροΣυγκλόνισε η Μπίλι Τζόε για τον ξυλοδαρμό της! «Με χτύπαγε με βαλίτσα! Έβλεπα το αίμα…»!