Αρχική TRAVEL Εξορμήσεις Διακοπές για ένα ζευγάρι μόνο με 50 ευρώ την ημέρα μαζί με...

Διακοπές για ένα ζευγάρι μόνο με 50 ευρώ την ημέρα μαζί με την διατροφή!

POZAR

Οι καιροί είναι δύσκολοι, και οι διακοπές φαντάζουν για κάποιους άφταστο όνειρο.

Εμείς σας βρήκαμε και σας προτείνουμε οικονομικότατες διακοπές οι οποίες δεν υστερούν σε τίποτα! Ούτε σε άνεση ούτε σε βόλτες ούτε σε διασκέδαση!

Επιλέξαμε την Αριδαία και τα λουτρά Πόζαρ μια περιοχή πραγματικά που θα σας αφήσει άφωνους!

Μόλις 13 χλμ. μακριά από την Αριδαία και 25 χλμ. από την πόλη της Έδεσσας βρίσκονται τα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, που αποτελούν πλέον έναν αγαπημένο προορισμό της Μακεδονίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Κι όταν λέμε όλο το χρόνο, εννούμε χειμώνα – καλοκαίρι. Γιατί πολύ απλά, το νερό των ιαματικών πηγών στο Λουτράκι φτάνει τους 37 βαθμούς Κελσίου, σχεδόν, δηλαδή όσο είναι και η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος, μετατρέποντας έτσι το μπάνιο σε πραγματικά απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης. Κι όλο αυτό είναι μια προσφορά της φύσης, ένα δώρο που μπορείτε να απολαύσετε κατά την επίσκεψή σας στα Λουτρά Πόζαρ.

Κολυμπήστε, πιείτε το καφεδάκι σας ή κάποιο ρόφημα, αγοράστε και νοστιμότατα παραδοσιακά προϊόντα, θαυμάστε τα πλατάνια, το φαράγγι και το ποτάμι που “τρέχει” μέσα του και ξεκουράστε σώμα και πνεύμα

Βρήκαμε λοιπόν τον καταπληκτικό ξενώνα Άδωνις όπου για ένα 8ήμερο πληρώνεις για το δίκλινο μόνο 164 ευρώ! Για 8 νύχτες δλδ περίπου 20 ευρώ την βραδιά! Το καλό της υπόθεσης είναι οτι το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με κουζινάκι πράγμα που σου δίνει την δυνατότητα να προετοιμάσεις το πρωινό σου μόνος σου εξοικονομώντας αρκετά χρήματα.

Επίσης και το μεσημεριανό η το βραδινό σου. Επιλέγεις εσύ που θα φας, αφού η περιοχή είναι γεμάτη απο ταβερνάκια και σουβλατζίδικα σε πραγματικά πολύ προσιτές τιμές όπου για δυο μερίδες φαγητό μια σαλάτα και δυο μπύρες δεν υπερβαίνεις τα 25 ευρω!

Με λίγο πρόσοχή στην διαχείριση με 600 ευρω μπορείς να περάσεις ένα γεμάτο 8ήμερο  που δεν τις λές ουτε λίγες μέρες ούτε άφταστο όνειρο τα 600 ευρό!

Αλλά αν δεν βαστάει η τσέπη μας;; Μειώνουμε τις ημέρες στο μισό και γεμίζουμε τις μπαταρίες μας! Καλό καλοκαίρι!

images pozar-1000×450 loutra2 9165a599c19fcfd0666b007e26899cdc_L


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧατζηβασιλείου: Δεν βγαίνει απόψε στον αέρα το Πάμε Πακέτο. δείτε το λόγο….
Επόμενο άρθροΈκτακτο: Πέθανε ο Φράνκο Τζεφιρέλι