Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ 4 απίστευτα κόλπα μπουγάδας που δε γνώριζες

4 απίστευτα κόλπα μπουγάδας που δε γνώριζες

mpougada-900×675

Κατά καιρούς έχουμε δώσει λύσεις και συμβουλές για το καθάρισμα που σίγουρα σου έχουν φανεί χρήσιμες.

Έχουμε επίσης επιστήσει την προσοχή σε συμβουλές και hacks του διαδικτύου που δεν δουλεύουν για να σε γλιτώσουμε από δοκιμές και περιττό κόπο.

Μάθε πώς θα δώσεις λύση σε καθημερινά προβλήματα μπουγάδας με προϊόντα που έχεις στην τροφοθήκη σου ή στα ντουλάπια του σπιτιού σου. Κάποια από αυτά ακούγονται τρελά αλλά όλα δουλεύουν!

Ζωντανό χρώμα με… αλάτι

Τέσσερις μόνο κουταλιές αλάτι αρκούν για να δώσουν λάμψη στα χρωματιστά σου ρούχα. Καλύτερα όμως να κάνεις το πείραμα σε πλύσιμο στο χέρι κι όχι μέσα στον κάδο του πλυντηρίου που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στα άλατα. Επίσης, χρησιμοποίησέ το καλύτερα μόνο σε βαμβακερά ρούχακι όχι σε άλλα υφάσματα.

Αιθέριο έλαιο για άρωμα

Το κόλπο αυτό είναι ιδανικό αν χρησιμοποιείς στεγνωτήριο. Το μόνο που θα κάνεις είναι να ρίξεις σε ένα πανάκι λίγες σταγόνες (15 με 20 σταγόνες) από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο για να δώσει άρωμα μοναδικό στη μπουγάδα σου.

Μαγειρική σόδα και τέρμα οι μυρωδιές

Για έξτρα αποτέλεσμα, χρώμα λαμπερό και άρωμα φρεσκάδας δοκίμασε να προσθέσεις μέσα στο απορρυπαντικό ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα. Τ χρωματιστά τα βγουν ακόμη πιο λαμπερά και τα λευκά σου ακόμη λευκότερα ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει όλες τις δυσάρεστες μυρωδιές. Είναι μια ωραία λύση για τα ρούχα που μυρίζουν καπνό, ιδρώτα ή έχουν άλλες έντονες οσμές όπως τις πετσέτες και τις φόρμες μετά το γυμναστήριο, τα ρούχα από τις νυχτερινές εξόδους και τα μαγιό που μυρίζουν χλώριο μετά από την πισίνα.

Ξίδι για φρεσκάδα και καθαρισμό πλυντηρίου

Μισό φλιτζάνι ξίδι στα ρούχα της μπουγάδας πριν την πλύση ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού και ταυτόχρονα λειτουργεί σαν ένα φυσικό μαλακτικό ρούχων. Απομακρύνει λεκέδες από ιδρώτα και αποσμητικό, άσχημες οσμές αλλά και τα υπολείμματα απορρυπαντικού ενώ ταυτόχρονα είναι ένα φυσικό καθαριστικό για το ίδιο το πλυντήριο χωρίς τη χρήση χημικών.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Τραγικές ώρες για αγαπημένο ηθοποιό!

Χαρά και Συγκίνηση στον Γάμο Χρανιώτη – Αβασκαντήρα


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗgoddess
Προηγούμενο άρθροΗ μυστική δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη! Έτσι διατηρείται στα 58 κιλά!
Επόμενο άρθροΕσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος! Τι συνέβη;