Αρχική ΖΩΔΙΑ Άστρα που Λάμπουν Αναλύσαμε τον ζωδιακό χαρακτήρα του Γιώργου Χρανιώτη!

Αναλύσαμε τον ζωδιακό χαρακτήρα του Γιώργου Χρανιώτη!

POP_IMG_4138a

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι μία πολύ έντονη προσωπικότητα γεμάτη από δημιουργικές εκρήξεις, που κάποιες φορές δεν μπορούν να αποκωδικοποιηθούν από τους άλλους. Ο Ήλιος στον Ζυγό με Σελήνη στον Λέοντα, δείχνει ότι θα τον κέρδισε ο καλλιτεχνικός χώρος, ακόμη και αν είχε κάποιες άλλες σπουδές και αναζητήσεις σε νεαρή ηλικία.

Το πείσμα που διαθέτει, δεν του επιτρέπει να κάνει [λάθη], βάζοντας συνεχώς υψηλούς στόχους. Το ερωτικό του ταμπεραμέντο είναι διάχυτο στους ρόλους του, αλλά και στην προσωπική του ζωή, όπου ζει την κάθε στιγμή με πάθος και ένταση. Ο Πλούτωνας πολύ κοντά στον Ήλιο του, είναι η απόλυτη κυριαρχία του σκότους και του φωτός. Έτσι έχει την δύναμη να ορίσει εκείνος στην ζωή του, με όποιον τρόπο θέλει, να βρεθεί στην απόλυτη επιτυχία, ή την απόλυτη αποχή, επειδή γνωρίζει ότι και οι δύο είναι επιλογές που συνθέτουν την ξεχωριστή προσωπικότητα του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν έχει ακόμη δείξει και ολοκληρώσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, όπου μετά από μία πολύ σημαντική διετία, [2018 – 2019], που δοκιμάστηκε, έζησε έντονα και δημιούργησε σημαντικότατους συναισθηματικούς δεσμούς, έρχεται μία διαφορετική προσέγγιση των επαγγελματικών του στόχων και αναζητήσεων. Το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά κομβικό, όπου θα πρέπει να γίνουν οι σωστές επιλογές να να ανοίξει διάπλατα νέους κύκλους σε κάθε τομέα της ζωής του.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΚαιρός σήμερα: Που θα «χτυπήσουν» οι βροχές και οι καταιγίδες;
Επόμενο άρθροΈγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775