Αρχική ΖΩΔΙΑ Άστρα που Λάμπουν Το ζωδιακό προφίλ της Ντούσκα από την Αλεξάνδρα Καρτά

Το ζωδιακό προφίλ της Ντούσκα από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ντούσκα

Η τραγουδίστρια και μουσικός που θα μας αντιπροσωπεύσει στην Eurovision στο Τελ Αβίβ, είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για την Ελλάδα.

Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, και είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα με τάση να ανανεώνεται μέσα από τα [δύσκολα] και να δίνει απαιτητικές μάχες. Δεν φοβάται να ξεκινήσει από την αρχή την κάθε της επιδίωξη, όταν νιώθει ότι κάτι δεν την αντιπροσωπεύει. Σχεδιάζει το αύριο σε δύσκολες περιόδους και περιμένει την πρόκληση, γιατί είναι γεννημένη για τα δύσκολα που απαιτούν κουράγιο και πείσμα.

Δεν γεννήθηκε για να ριζώσει σε ένα τόπο, αλλά για να αγκαλιάζει με τις ρίζες της όλο τον κόσμο. Η φωνή της είναι τόσο ξεχωριστή όσο και το βάθος της ψυχής της και αφήνει στους επίλεκτους και λίγους να γνωρίσουν την ποιότητα και τον παράδεισο που κρύβει. Κοινωνική και αγαπητή στον κύκλο της, με απρόβλεπτες συναισθηματικές εντάσεις, που την κάνουν βαθυστόχαστο ταξιδευτή της ζωής.

Το 2019 θα είναι χρονιά σταθμός για την καριέρα της, όπου θα ολοκληρωθεί κάνοντας μία ξαφνική επιτυχία που θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της.


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜπράβο επιτελούς! Iδιωτικοί φύλακες στα Δημόσια Σχολεία
Επόμενο άρθροΗ Δέσποινα Βανδή κάνει γυμναστική για να χάσει τα κιλά του Πάσχα και ”ρίχνει” το διαδίκτυο
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775