Αρχική ΘΕΑΜΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Μια Ζωζώ για τη ζωή! «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» «Happy Birthday Zωζώ!»

Μια Ζωζώ για τη ζωή! «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» «Happy Birthday Zωζώ!»

75640730_1886220621524068_6550001198584299520_n

Μια Ζωζώ για τη ζωή λοιπόν που φέτος κλείνει 70 χρονια λαμπερής καλλιτεχνικής πορείας. Ένα μοναδικό φαινόμενο καλλιτέχνη που σέβεται το κοινό και εισπράττει την αγάπη του κόσμου απλόχερα. Εξάλλου και το όνομα της ΖΩΖΩ δύο φορές το ΖΩ δηλώνει δυναμική παρουσία τόσο στην ζωή όσο και στην σκηνή!

Γράφει ο Γιώργος Μπούζας

Σβήστε τα φώτα να φωτίσετε την πίστα, για εσάς χορεύει τραγουδάει η αρτίστα! Αγαπώ όλο το κόσμο και για εσάς πάντα θα ζω, θα σκορπάω σ’ όλους κέφι και μαζί σας θα γλεντώ!Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί με έφτιαξε αυτός μία βασίλισσα της νύχτας σε μια νύχτα όλο φως!

Και εδώ το κοινό παραληρεί, χειροκροτά την αλήθεια και την αυθεντικότητα αυτής της μοναδικής θεατρίνας που τραγουδά με την ψυχή της! Η επικοινωνία που έχει  με το κοινό και η διάρκεια της στην σκηνή και στην ζωή που την ζει με αγάπη απλόχερη είναι όλα αυτά τα χρόνια ένα γεγονός αναμφισβήτητο! Γιατί η Ζωζώ πλημμυρίζει ζωή και το κοινό έχει ανάγκη τέτοιους σπάνιους καλλιτέχνες.

Μια Ζωζώ για την ζωή! «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» «Happy Birthday Zωζώ!»

ΖΩΖΩ κοιτα

Η Ζωζώ ανήκει στην στόφα των μεγάλων της τέχνης που αγαπήθηκαν από το κοινό και που η παρουσία τους στην τέχνη ήταν τιμή για το θέατρο που υπηρετούν καταθέτοντας σε αυτό την προσωπική τους ζωή θυσιάζοντας την ύπαρξη τους στο σανίδι.

Ζωζώ ιερό τέρας με θαυμαστή αντοχή στο χρόνο που τον κατακρημνεί και τον θρυμματίζει στο πέρασμά της με το ταλέντο και την ομορφιά της που πηγάζουν από την ψυχή της αβίαστα και αιχμαλωτίζουν την πλατεία ζεσταίνοντας την ψυχή του κοινού που την αγαπά και την στηρίζει δυναμικά όντας η ίδια χαρισματική και πληθωρική προσωπικότητα.

Είναι μία γεννημένη θεατρίνα που συνεχώς λυτρώνεται πάνω στην σκηνή και διψά για το χειροκρότημα του κοινού που με την σειρά του την ευχαριστεί που του δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται.

Μια Ζωζώ για την ζωή λοιπόν ή αν προτιμάτε μια ζωή με την Ζωζώ για πολλά χρόνια ακόμα όπως και φέτος στο θέατρο ΑΘΗΝΑ με το «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» πλαισιωμένη από τον Γιάννη Ζουγανέλη και μία πλειάδα καλλιτεχνών σε μια παράσταση που συγκινεί και διασκεδάζει για πάνω από δυόμιση ώρες.

Τρέξτε ανεπιφύλακτα να διασκεδάσετε να τραγουδήσετε και να επικοινωνήσετε με τους καλλιτέχνες εφόσον το κοινό στην παράσταση γίνετε ούτως η άλλως μέλος του θιάσου!

Τρίτο κουδούνι. Το έργο αρχίζει. Καλή διασκέδαση και «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» «Happy Birthday Ζωζώ!»

ΖΩΖΩ κοιτα

Ο Γιάννης Ζουγανέλης υποδέχεται την καλλιτεχνικά ακούραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μια πρωτότυπη, ζωντανή, μουσική παράσταση για το θέατρο «Αθηνά», μαζί με μια δυνατή ομάδα!  Τίτλος της «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ«. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας …Ασυναρτησίας!

Κείμενα: (με αλφαβητική σειρά) : Αντώνης Ανδρικάκης, Μιχαήλ  Άνθης, Νίκος Κεραμίδας, Ντίνος Σπυρόπουλος, σε συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Σκηνικά – Κοστούμια:  Μιχάλης Σδούγκος
Βοηθός σκηνογράφου:  Σωτήρης Υφαντής
Σχεδιασμός φωτισμού:  Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Βίντεο:  Πάνος Ζενίδης
Χορογραφίες: Νικολέττα Τρίκη
Πιανίστας: Θαλής Τριανταφύλλου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζουγανέλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Τάνια Ρόκκα
Παραγωγή: Δημητρης Μαροσούλης – Θοδωρής Μαροσούλης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης 
Επικοινωνία: Φαίη Κυριακοπούλου
Πρωταγωνιστούν: Άβα ΓαλανοπούλουΓιώργος ΧατζήςΑνδρέας ΚωνσταντινίδηςΕρμόλαος ΜατθαίουΒασίλης ΓιακουμάροςΤάνια Ρόκκα, Γιώργος Μπούμπας και η Σοφία Κουρτίδου.

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο  και  Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗGreekCinemaFanPage
Προηγούμενο άρθροΘυμάστε την Τατιάνα παχύσαρκη;
Επόμενο άρθροΏρες αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο: Εσπευσμένα στο Ιατρικό Κέντρο!