Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Χριστίνα Γκόλια VS Κορωνοϊός: ”Η μόνη μου συντροφιά μια κιθάρα και η...

Χριστίνα Γκόλια VS Κορωνοϊός: ”Η μόνη μου συντροφιά μια κιθάρα και η γατούλα μου η Ρωξάνη”

golia

Η Χριστίνα Γκόλια, μια απο τις πιο αγαπημένες ρετρό φωνές, μας περιέγραψε με τον δικό της γλυκό τρόπο, πως περνάει την ημέρα της μέσα στο σπίτι μετά τον πανελλήνιο εγκλεισμό και δίνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας:

Στον καιρό του Κορωνοϊου όλα είναι περίεργα. Οι ανθρώπινες σχέσεις αλλάζουν,η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω ίντερνετ και τηλεφώνου, οι αγκαλιές και τα φιλιά σταμάτησαν…είμαστε φυλακισμένοι μέσα στα ίδια μας τα σπίτια.

Σταμάτησαν και οι δουλειές, όλοι περιμένουμε να περάσει το κακό και να ξαναγυρίσουμε στους “φυσιολογικούς μας” ρυθμούς. Η μόνη μου συντροφιά μια κιθάρα και η γατούλα μου η Ρωξάνη. Οι μόνοι μου έξοδοι μια βόλτα στο σούπερ μάρκετ και λίγο περπάτημα… Είναι σαν να σταμάτησε ο χρόνος στον καιρό του “Κορωνοϊου”.

Λες και κάποιος πάτησε ένα κουμπάκι,και ολόκληρος ο πλανήτης έκανε παύση. Οι παύσεις στη μουσική,όπως και στο θέατρο είναι σημαντικές,δηλώνουν κάτι…είναι κομμάτι του όλου ρυθμού,είναι κομμάτι της ίδιας της ζωής. Κι άν εστιάζαμε στο θετικό που μπορούμε να πάρουμε από αυτή την παύση!

Περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μας,ξεκούραση,δημιουργικότητα, αναθεώρηση των αξιών και εστίαση στις αληθινές ανάγκες μας! Μπορεί και η φύση να το έχει ανάγκη και να παίρνει μια βαθιά ανάσα αυτή τη στιγμή,ώστε να γιατρέψει τις πληγές που της δημιουργήσαμε εμείς οι άνθρωποι. Ας πάρουμε όλοι λοιπόν μια βαθιά ανάσα,με την ελπίδα,πως σύντομα θα βγούμε πιο δυνατοί και αναγεννημένοι από την δοκιμασία που ονομάζεται “Κορωνοϊος”

Χριστίνα

https://www.facebook.com/golia.christina/videos/10221984491380448/UzpfSTEyMDUzMTM5MTQ6MzA2MDYxMTI5NDk5NDE0OjEwOjA6MTU4NTcyNDM5OToyMDg2ODI3ODkzMTUzNDg2MDc/

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕρασμία Μάνου VS Κορωνοϊός: “Μέρες παράξενες, θαυμάσιες μέρες”
Επόμενο άρθροMonique VS CoViD19: ”Στις πιο μοναχικές στιγμές μου, έκαμα τα σπουδαιότερα ταξίδια”