Αρχική LIFESTYLE Health Beauty Project Regenerist: Ο Παράδεισος της ριζικής αποτρίχωσης

Beauty Project Regenerist: Ο Παράδεισος της ριζικής αποτρίχωσης

Beauty Project Regenerist

Για όλες τις απορίες πάνω στο θέμα που ”καίει” τις γυναίκες σχετικά με την ριζική αποτρίχωση μας μίλησε η Άννα Βαφιά δημιουργός του Beauty Project Regenerist.

Δικαίωμα στην ευτυχία έχουν μόνο οι όμορφοι άνθρωποι; Όχι! Χωρίς υπερβολές και ματαιοδοξίες πρέπει να βελτιώνουμε ότι μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Ανακτώντας την αυτοπεποίθησή μας αποκτούμε μία φρέσκια ματιά αισιοδοξίας του τώρα και του μέλλοντος.

Αυτή είναι η φιλοσοφία του Beauty Project Regenerist. Η δημιουργία του βασίστηκε στην ανάγκη ενός ανθρώπου να φροντίσει και να απολαύσει τον εαυτό του. Το περιβάλλον του σχεδιάστηκε σεβόμενο την άνεση και την ιδιωτικότητα και οι άνθρωποί του επιλέχθηκαν βάση της γνώσης και του πάθους τους για τον άνθρωπο. Ομάδα πλαστικών χειρουργών, αισθητικών και χειριστών Laser ενώθηκαν για να προσφέρουν πραγματική καθοδήγηση σε όποιον ή όποια χτυπήσει τη πόρτα τους.

αρχείο λήψης

Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι επικίνδυνη γιατί μας εκθέτει σε βλαβερή ακτινοβολία;

Τα κοινά Laser Aποτρίχωσης δεν ορίζονται με βαθμό επικινδυνότητας αλλά με τον χρονοβόρο και επώδυνο τρόπο εφαρμογής. Το ενδιαφερόμενο άτομο για να έχει σωστά αποτελέσματα πρέπει να εστιάσει σε σύγχρονες ιατρικές και τεχνολογικές προδιαγραφές που ακολουθούν πιστά τα διεθνή πρωτόκολλα. Παγκοσμίως το βαρύ πυροβολικό στην αγορά της αποτρίχωσης είναι το Laser Alexandrite & ΝD:Yag Candela. Μιλάμε για το αποδοτικότερο και ασφαλέστερο ιατρικό εργαλείο. Δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Παράγει παλμικό φως υψηλής ενέργειας και ειδικής συχνότητας. Μέσω της θερμότητας του φωτός καταστρέφει σταδιακά τα θυλάκια της τρίχας χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Αδιαμφισβήτητα προσφέρει την πλέον ασφαλή, μόνιμη και πρακτικά ανώδυνη λύση.

Το Beauty Project Regenerist προτείνει αυτά ως κορυφαίο σύστημα αποτρίχωσης. Το Laser Alexandrite Candela  για όλους τους τύπους δέρματος και το ND:Yag Candela για σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Από τη στιγμή που γιατροί και εξειδικευμένοι χειριστές αναλαμβάνουν την λειτουργία τους η τεχνολογία των συσκευών γίνεται το δυνατότερο και πιο ασφαλές όπλο κατά της τριχοφυΐας

Πότε βλέπουμε αποτελέσματα; Πονάει η συνεδρία; 

Δεν σταματάμε να ενημερώνουμε ότι η αυθεντική  αποτρίχωση Αλεξανδρίτη έχει αρχή, μέση και τέλος. Δεν είναι μια αέναη διαδικασία ετών. Εκτός από τις περιπτώσεις εξαιρετικής τριχοφυΐας και έντονων ορμονικών διαταραχών 6 έως 8 συνεδρίες είναι αρκετές για μόνιμη εξάλειψη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες δύο κιόλας συνεδρίες όπου περίπου το 35% των θυλάκων έχουν ήδη μόνιμα καταστραφεί και οι τρίχες έχουν λεπτύνει και μαλακώσει. Προοδευτικά με την πάροδο και επανάληψη των συνεδριών κάθε 4 εβδομάδες, οι τρίχες αραιώνουν πέφτουν και δεν αναπτύσσονται.

Αν και ο καθένας μας έχει τα δικά του όρια αντοχής πόνου, η συγκεκριμένη μέθοδος ενδείκνυται ως η καλύτερη. Η μέθοδος με Laser Alexandrite Candela και ND:Yag είναι πρακτικά ανώδυνη χάρη στο μηχανισμό ψύξης (Dynamic Cooling Device) που παγώνει την περιοχή δευτερόλεπτα πριν αισθανθούμε θερμότητα. Σε ευαίσθητες περιοχές η ενόχληση είναι ανεκτή και στιγμιαία. Σε περιπτώσεις εξαιρετικής ευαισθησίας εφαρμόζουμε τοπική αναισθητική κρέμα όπου ελαχιστοποιούμε οποιαδήποτε αίσθηση καύσου.

Έχουν όλα τα ιατρεία το ίδιο λέιζερ; Αν όχι ποιο είναι το καλύτερο;

Όχι! Κάθε κλινική-ιατρείο επιλέγει το σύστημα τεχνολογίας που θα «επιτεθεί» στην τριχοφυΐα. Είναι θέμα άποψης αλλά και επενδυτικής δυνατότητας! Άλλοι επιλέγουν την φωτόλυση, την ηλεκτρόλυση ή το δυαδικό laser αποτρίχωσης. Εμείς στο Beauty Project Regenerist επιλέξαμε την καλύτερη παγκοσμίως εταιρία κατασκευής ιατρικών μηχανημάτων, την Candela. Όνομα με εγγύηση και περγαμηνές ως η πιο σύγχρονη εκπρόσωπος της εξελιγμένης τεχνολογίας. Επενδύσαμε στο Laser Alexandrite GentleLase και στο ND:Yagμε βάση της τελευταίες επιστημονικές μελέτες που τα θέτουν ως τα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά τεχνολογικά μέσα αποτρίχωσης. Για εμάς η επιλογή ήταν μονόδρομος απ΄την στιγμή που θέλουμε να χτίσουμε δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες μας. Θέλουμε καθαρά ιατρικές εφαρμογές με πραγματικά και άμεσα αποτελέσματα.

Είναι αλήθεια ότι αν κάνω αποτρίχωση με λέιζερ μόνο μια φορά θα βγουν περισσότερες τρίχες σε αυτή την περιοχή;

Τα αποτελέσματα του Laser Alexandrite και του ΝD:Yag είναι εντυπωσιακά άψογα με μόνο ένα προαπαιτούμενο όρο: Να υπάρχει συνέπεια στις συνεδρίες. Όλοι οι τύποι τρίχας στους περισσότερους φωτότυπους δέρματος ανακτούν μία καθυστερημένη επανέκφυση μέσα σε τρεις μήνες μετά από μία συνεδρία. Αν είναι περισσότερες ή λιγότερες έχει να κάνει με την πυκνότητα της τριχοφυΐας, την έκταση των περιοχών και το δερματολογικό ιστορικό του κάθε επισκέπτη. Πρέπει να ακολουθείται αυστηρά ένας οδηγός συνεδριών για σωστά αποτελέσματα σε λίγο χρόνο.

Οι συνεδρίες πρέπει να γίνονται από γιατρό;

Τα μηχανήματα μας είναι ιατρικά εργαλεία. Ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο ενεργειών και ρυθμίσεων όπου γιατρός ή πιστοποιημένος χειριστής υπό την επίβλεψη γιατρού λειτουργεί βάση συγκεκριμένων προδιαγραφών. Αφού λαμβάνεται το ιατρικό ιστορικό και γίνεται ανάλυση του φωτότυπου δέρματος, οι γιατροί, στην περίπτωση του Beauty Project Regenerist, οι πλαστικοί χειρουργοί, μελετούν και προτείνουν το κατάλληλο τεχνολογικό μέσο αποτρίχωσης. Να σημειωθεί ότι το consultation ή οποιαδήποτε συμβουλευτική ενημέρωση σε σχέση με την αποτρίχωση η οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία, παρέχεται από εμάς εντελώς δωρεάν για όσους ζητούν βοήθεια και καθοδήγηση.

Είναι ακριβή μέθοδος; Πρέπει να είμαι καχύποπτη στις πολύ χαμηλές τιμές για αποτρίχωση με λέιζερ;

Ζούμε σε μία ελεύθερη αγορά όπου οι παροχές υπηρεσιών εκτιμούνται κατά το δοκούν. Υπάρχουν μικρές και μεγάλες τιμές και μάλιστα με μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ τους. Στο Beauty Project Regenerist προσαρμόσαμε τις τιμές βασιζόμενοι τις συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας. Δημιουργήσαμε προσφορές που καλύπτουν τις απαιτήσεις χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των ιατρικών εφαρμογών μας. Πχ, η αποτρίχωση σε μία μικρή περιοχή ξεκινά από 20 ευρώ. Η ολική εκτίμηση γίνεται βάση της πυκνότητας της τριχοφυΐας και της έκτασης των περιοχών.

Για τις φθηνές θεραπείες αποτρίχωσης να καταστεί σαφές ότι τα μηχανήματα αυτού του βεληνεκούς απαιτούν σωστή λειτουργία και συγκεκριμένη συντήρηση. Όταν το κόστος συνεδριών είναι πολύ μικρό και ο αριθμός συνεδριών μεγάλος τότε κάτι δε πάει καλά. Έρχονται άνθρωποι σε εμάς μετά από 2 χρόνια μη αποτελεσματικής αποτρίχωσης. Ενημερώθηκαν ότι έκαναν Αλεξανδρίτη ενώ στην πραγματικότητα έκαναν μία διαφορετική ανεπαρκή μέθοδο.

Κρατάμε τη πορεία μας σταθερή με γνώμονα το χαμόγελο και την ικανοποίηση των φίλων μας, γιατί έτσι θεωρούμε τους επισκέπτες, αφού περάσουν την πόρτα μας.

Δεσμευόμαστε λοιπόν και προχωράμε μαζί σας!

Μαζί σας για την καλύτερη εκδοχή σας!

Φοίβης 15
16675 Αθήνα
τηλ: 21 0894 6525

 

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘρήνος για πασίγνωστο παρουσιαστή – Πέθαναν μέσα σε λίγες ημέρες δυο παιδιά του
Επόμενο άρθροO Δημήτρης Φραγκιογλου έκλεισε συνεργασία με folk metal μπάντα!