Αρχική LIFESTYLE Health Η Άννα Βαφία μας εξηγεί τι είναι το BOTOX και πόσο διαρκεί

Η Άννα Βαφία μας εξηγεί τι είναι το BOTOX και πόσο διαρκεί

beauty project

Η Άννα Βαφία μας εξηγεί τι είναι το BOTOX και πόσο διαρκεί

Συναντήσαμε την ιδιοκτήτρια του Beauty Project Regenerist και μας μιλησε αναλυτικά για το BOTOX.

Τι είναι το Botox;
Eίναι μια θεραπεία που στοχεύει κυρίως στην αντιμετώπιση και εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης στο πρόσωπο και το λαιμό. Το υλικό που χρησιμοποιείται στη θεραπεία Botox ονομάζεται βοτουλινική τοξίνη, η οποία προέρχεται από τον μικροοργανισμό Clostridium botulinum. Είναι η πιο δημοφιλής αντιγηραντική αισθητική θεραπεία λόγω των άμεσων ορατών αποτελεσμάτων της, που επιτυγχάνονται σε μία μόνο συνεδρία.

Καθώς ζούμε τη ζωή μας, βιώνουμε κάθε στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του γέλιου, του θυμού και της λύπης, τα οποία αντανακλώνται στις εκφράσεις του προσώπου μας και σταδιακά γίνονται μέρος των χαρακτηριστικών μας. Με τη βοήθεια του Botox, μπορούμε να κρατήσουμε τα συναισθήματά μας και να “σβήσουμε” τις συνέπειές τους στο πρόσωπό μας.


Για τις μικρότερες ηλικίες, υπάρχει το “baby Botox“, το οποίο μπορεί να δράσει προληπτικά κατά της εμφάνισης των ρυτίδων έκφρασης. Η μόνη διαφορά έγκειται στον τρόπο εφαρμογής του υλικού, καθώς οι ρυτίδες των νεότερων ατόμων δεν είναι τόσο βαθιές.

Προσαρμογή της δόσης για κάθε πελάτη, ξεκινώντας με τη χαμηλότερη δόση και “ανεβαίνοντας” αν το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο. Το Baby Botox χρησιμοποιεί τη μισή ποσότητα υλικού για να προσφέρει τα οφέλη αντιγήρανσης. Οι μικροδοσολογίες Botox είναι επίσης ευεργετικές επειδή προσφέρουν φυσικές εκφράσεις και κίνηση στο πρόσωπο.

Η τάση του baby Botox ή του micro-Botox δεν είναι νέα, αλλά έχει έρθει στο προσκήνιο της “επικαιρότητας” με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις τάσεις των διασημοτήτων.

Δείτε το Beauty Project Regenerist:

Τι είναι το Brotox;

Το Brotox (Botox για άνδρες) δεν είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση. Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανδρών που δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή τους. Το Brotox είναι η ιδανική λύση για την πρόληψη και τη θεραπεία των ρυτίδων στους άνδρες, με απαραίτητες διαφορές στη διαδικασία, καθώς η δομή του ανδρικού προσώπου διαφέρει από εκείνη του γυναικείου προσώπου. Οι άνδρες κάνουν Botox επειδή οι νόμοι της φύσης και η διαδικασία της γήρανσης δεν τους αφήνουν ανεπηρέαστους. Μια δυναμική, αρρενωπή εμφάνιση συμβάλλει στη διαχείριση μιας ανταγωνιστικής καριέρας. Βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και τελικά την ποιότητα ζωής.

Δεσμευόμαστε λοιπόν και προχωράμε μαζί σας!

Μαζί σας για την καλύτερη εκδοχή σας!

Φοίβης 15
16675 Γλυφάδα
τηλ: 21 0894 6525

Δείτε το χάρτη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΒόλος: Έδειρε τη νύφη του στη μέση του δρόμου!
Επόμενο άρθρο“Χάρι Πότερ”: Σκοτώθηκε από προπέλα ταχύπλοου, η εκδότρια του- Βίντεο ντοκουμέντο