Αρχική LIFESTYLE Health Fillers χειλιών: Ρωτήσαμε την Άννα Βαφία και μας λύνει τις απορίες

Fillers χειλιών: Ρωτήσαμε την Άννα Βαφία και μας λύνει τις απορίες

αννα βαφια

Fillers χειλιών: Ρωτήσαμε την Άννα Βαφία και μας λύνει τις απορίες.

Τα φουσκωμένα και καλοσχηματισμένα χείλη συμβάλλουν σε μια πιο νεανική εμφάνιση και ενισχύουν τη θηλυκότητα, γι’ αυτό και οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν συνεχώς νέα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ για να αναδείξουν τα χείλη τους.

Ωστόσο, ας είμαστε ειλικρινείς. Κανένα lip gloss δεν μπορεί να προσφέρει τα ζουμερά αποτελέσματα που προσφέρουν τα Fillers χειλιών. Τα fillers παρέχουν μια άμεση και ανώδυνη λύση για εκείνες που τα χείλη τους έχουν χάσει όγκο με την ηλικία, για εκείνες που θέλουν να διορθώσουν το ασύμμετρο σχήμα τους ή για εκείνες που απλά θέλουν να ανανεώσουν και να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Αυτή η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος είναι ιδανική για όσους δίσταζαν να τη δοκιμάσουν λόγω ανησυχιών σχετικά με τα αποτελέσματα. Η Άννα Βαφία, ιδιοκτήτρια του Beauty Project Regenerist, απαντά στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με τα fillers χειλιών

Τι περιέχουν τα fillers χειλιών κ. Βαφία;

Ένα από τα πιο δημοφιλή πληρωτικά είναι η έγχυση εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που παράγεται από τον οργανισμό και έχει την ικανότητα να διατηρεί την υγρασία στο δέρμα. Βρίσκεται συνήθως σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που οι γυναίκες εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν καθημερινά. Ομοίως, τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος διατηρούν την υγρασία στα χείλη και παρέχουν το επιθυμητό ζουμερό αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα ενός fillers, είναι μόνιμο;

Όχι! Δεν είναι μόνιμα τα αποτελέσματα των fillers. Το υαλουρονικό οξύ απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό με την πάροδο του χρόνου. Ανάλογα με το filler, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν από 6 μήνες έως 1 χρόνο το πολύ. Στα Beauty Project Regenerist ο ειδικός ιατρός μας θα συμβουλέψει για το ποιο filler είναι το ιδανικό για άτομο σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Σε πόσες συνεδρίες ολοκληρώνεται η θεραπεία;

Κατά βάση η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό fillers μπορεί να ολοκληρωθεί σε μία μόνο συνεδρία. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί τον κανόνα. Ο εξειδικευμένος ιατρός μας, θα σχεδιάσει το θεραπευτικό πλάνο που είναι διαφορετικό για κάθε άτομο και ναι, ενδέχεται να προγραμματιστούν και περισσότερες συνεδρίες προκειμένου να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πόση ποσότητα υαλουρονικού οξέος χρειάζεται;

Εμείς στα bpr προτείνουμε πάντα σωστές αναλογίες fillers για κάθε πρόσωπο ξεχωριστά. Η ποσότητα που θα χρησιμοποιήσει ο ιατρός εξαρτάται από το πόσο γεμάτο και πληθωρικό αποτέλεσμα επιθυμείς. Καλό θα ήταν να συζητήσεις πρώτα μαζί του και στη συνέχεια να σχεδιαστεί ένα εξατομικευμένο πλάνο fillers χειλιών, που θα καλύπτει τις ανάγκες σου, αλλά θα έχει και ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα. Οι υπερβολές ποτέ δεν είναι καλές, αισθητικά μιλώντας πάντα.

Είναι ασφαλή τα fillers χειλιών, κρύβονται κίνδυνοι πίσω από κάθε ενέσιμο filler;

Βεβαίως! Υπάρχουν επώνυμα, ποιοτικά fillers, τα οποία εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε με ασφάλεια. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε εξειδικευμένους ιατρούς και πιστοποιημένες κλινικές. στη χρήση fillers και να ενημερωνόμαστε για τα προϊόντα που επιλέγουν να χρησιμοποιούν. Έτσι θα έχετε και εσείς την σιγουριά του τι ”βάζετε” μέσα στο σώμα σας.

Αξίζει να επενδύσω στα fillers χειλιών;

Θα μιλήσω με στατιστικά στοιχεία. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν προβεί στα ενέσιμα fillers χειλιών έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι, γι’ αυτό και την επαναλαμβάνουν μόλις απορροφηθεί από τον οργανισμό τους. Είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες, σχεδόν καθόλου επεμβατική, και ναι, θα έλεγα ότι αξίζει! Αν αναλογιστεί κανεί πως μέσα σε λίγα λεπτά αναδεικνύει τα χείλη, προσφέρει συμμετρία στο πρόσωπο και τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Άλλοι λένε πως πονάει, άλλοι πως όχι. Τι ισχύει τελικά πονάει η ενέσιμη διαδικασία;

Δεν θα πω ψέματα! Όπως κάθε ενέσιμη διαδικασία, έτσι και η έγχυση υαλουρονικού οξέος στα χείλη μπορεί να προκαλέσει μια ελαφρά δυσφορία στην περιοχή των χειλιών. Μπορεί να μειωθεί όμως ο πόνος αυτός, αν ο γιατρός εφαρμόσει τοπικά, μισή ώρα πριν από τη διαδικασία, μια κρέμα που μουδιάζει την περιοχή, ώστε να μην αισθανθείς καθόλου πόνο.

Δείτε φωτογραφίες από τον χώρο της κλινικής:

Θα παρουσιαστούν οιδήματα και μελανιές στην περιοχή των χειλιών μετά την ενέσιμη διαδικασία;

Είναι ανάλογα τον οργανισμό κάθε ατόμου. Είναι πιθανό να εμφανιστούν μικρές μελανιές που γρήγορα όμως θα φύγουν με την παγοθεραπεία. Δηλαδή λίγο πάγο στην περιοχή. Αποφυγε το αλκοόλ για λίγες ημέρες και μην ακουμπάς τα ερεθισμένα χείλη. Μπορείς άνετα να καλύψεις με κονσίλερ τον ερεθισμό και να φορέσεις κραγιόν και λιπ γκλος.

Μπορώ να επιστρέψω άμεσα στη δουλειά μου και να γυμναστώ μετά τα fillers;

Ναι, φυσικά μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στη δουλειά σου αμέσως μετά τη θεραπεία, γι’ αυτό και συγκαταλέγεται στις “lunch break” θεραπείες, καθώς δε χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης. Τη γυμναστική καλό θα ήταν να την αποφύγεις το πρώτο 24ωρο, καθώς η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος θα ενισχύσει το οίδημα.

Μαζί σας για την καλύτερη εκδοχή σας!

Φοίβης 15
16675 Γλυφάδα
τηλ: 21 0894 6525

Δείτε το χάρτη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΒίκυ Μανώλη: Εντυπωσιάζουν οι αναλογίες της με μαγιό – Οι φωτό από τις διακοπές της
Επόμενο άρθροFiloxenia Drakia: Ο ιδανικός προορισμός για ρομαντικές φθινοπωρινές διακοπές!