Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή για την Καρδίτσα

Αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή για την Καρδίτσα

Β

Αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή για την Καρδίτσα

Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος», κος Μαρκάκης Άρης, αναχωρεί με τους συνεργάτες του, για την Καρδίτσα, σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, όπου θα παραμείνουν εως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, με σκοπό να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από τη κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, το Εκπαιδευτήριο συγκέντρωσε, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες, όπως τις περιέγραψε η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης του Δήμου Καρδίτσας, κυρία Σούφλα Ουρανία, τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα γενικής χρήσεως, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα και είδη ρουχισμού (κάλτσες).

Α

Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτήν την προσπάθεια ήταν μεγάλη, καθώς μαζεύτηκαν αρκετά είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον τυφώνα, στην Καρδίτσα. Ήταν πολύ σημαντική η στήριξη των φίλων και των γονέων του Εκπαιδευτηρίου, και σε αυτήν την προσπάθεια, δίνοντας έτσι ένα παράδειγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης, μεταλαμπαδεύοντας μια σπίθα ελπίδας για την κοινωνία μας.

Ο κος Μαρκάκης Άρης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλους όσους συνέβαλαν στη κίνηση του Εκπαιδευτηρίου και θέλει να επισημάνει τη σημασία της προσφοράς στο συνάνθρωπο, καθώς με την προσφορά, καταξιώνεται η ίδια η ανθρώπινη ύπαρξη. 

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο20+Ομοιότητες ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μπριζίτ Μπαρντό
Επόμενο άρθροΣάνεν Ντόχερτι: Στο τέταρτο στάδιο καρκίνου η ηθοποιός – Ετοιμάζει βίντεο και γράμματα αποχαιρετισμού