Αρχική LIFESTYLE Σάνεν Ντόχερτι: Στο τέταρτο στάδιο καρκίνου η ηθοποιός – Ετοιμάζει βίντεο και...

Σάνεν Ντόχερτι: Στο τέταρτο στάδιο καρκίνου η ηθοποιός – Ετοιμάζει βίντεο και γράμματα αποχαιρετισμού

shannen-doherty

Σάνεν Ντόχερτι: Στο τέταρτο στάδιο καρκίνου η ηθοποιός – Ετοιμάζει βίντεο και γράμματα αποχαιρετισμού

Η ηθοποιός Shannen Doherty διαγνώστηκε ξανά πέρσι με καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο, ο οποίος έχει κάνει μετάσταση και στην σπονδυλική της στήλη.

Σε νέα συνέντευξη στο περιοδικό Elle, η σταρ του Beverly Hills, αποκάλυψε πως όταν πληροφορήθηκε την διάγνωση, έκλαψε και αξιολόγησε την ζωή της.

«Ήμουν σαν, “Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κακό κάρμα;” Άρχισα να μελετώ τη ζωή μου και τα πράγματα που έκανα και τα πράγματα που δεν είχα κάνει. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους», δήλωσε η Doherty. «Στο τέλος αυτού, αυτό που ανακάλυψα εν τέλει είναι πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά ήμουν πολύ καλός άνθρωπος».
Όταν ανακοίνωσε τη διάγνωσή της στο στάδιο 4 νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν «τρομοκρατημένη». Είπε στο περιοδικό ότι σκοπεύει να γράψει γράμματα ή να στείλει μηνύματα βίντεο στην οικογένειά της μετά το θάνατό της, αλλά δεν το έχει κάνει ακόμη.

«Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πω στη μαμά μου. Θέλω ο σύζυγός μου να γνωρίζει τι σημαίνει για μένα», είπε και συνέχισε: «Αλλά όποτε έρθει η ώρα να το κάνω θα φαίνεται λες και ήρθε το τέλος. Θα φαίνεται σα να με διαγράφω από τον κόσμο και δεν θέλω να γίνει αυτό. Νιώθω σαν να είμαι ένας πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να ολοκληρώσεις τις υποθέσεις σου όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις άλλα 10 ή 15 χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CFvTYhCBOGQ/

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗpronews
Προηγούμενο άρθροΑναχωρεί σήμερα η αποστολή του Junior Academy-Χερρονάσιος Σχολή για την Καρδίτσα
Επόμενο άρθροΠΡΟΔΟΣΙΑ του Χάρολντ Πίντερ || Σκηνοθεσία: ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ