Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Αν σας αρέσει η ποιοτική Ασιατική κουζίνα, τότε το ΄΄Βuffet House΄΄...

Αν σας αρέσει η ποιοτική Ασιατική κουζίνα, τότε το ΄΄Βuffet House΄΄ έγινε για σας

image3

Αν σας αρέσει η ποιοτική Ασιατική κουζίνα, τότε το ΄΄Βuffet House΄΄ έγινε για σας

Ένα εστιατόριο που συνδυάζει με πολύ υψηλές προδιαγραφές τρείς διαφορετικές Ασιατικές κουζίνες. Την Βιετναμέζικη, την Κινέζικη και την Ιαπωνική. Επιλέγοντας τα πιό ενδιαφέροντα στοιχεία από αυτές τις τρεις κουζίνες, δημιούργησε έναν κατάλογο που απευθύνεται σε πελάτες που γνωρίζουν καλά τί θέλουν.

Για όσους αρέσκονται στην κλασική κινέζικη κουζίνα θα βρούν την κλασική πάπια του Πεκίνου, αλλά και πάπια με γλυκόξινη σάλτσα . Η τραγανή πάπια ,είναι άλλο πιάτο, και η κατανάλωσή της επιβάλλεται.

Υπάρχουν τα πιάτα με γαρίδες,τα πιάτα με χοιρινό,τα πιάτα με μοσχάρι,τα πιάτα με κοτόπουλο. Ενδεικτικά αναφέρω το καραμελωμένο κοτόπουλο, το χοιρινό με μανιτάρια και μπαμπού, το μοσχάρι με σάλτσα στρειδιών και μπρόκολο, τις γαρίδες με γλυκόξινη σάλτσα. Τα νούντλς σε 6 διαφορετικές συνταγές. Ολες εξίσου νόστιμες.

Θα κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στην Βιετναμέζικη κουζίνα, που δεν είναι τόσο γνωστή στην Ελλάδα, αλλά αποδείχτηκε ιδιαίτερα δελεαστική. Το κοτόπουλο με lemongrass,με ελαφρά πικάντικη γεύση, θα θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε. Είναι από τα πιο νόστιμα πιάτα ασιατικής κουζίνας που δοκίμασα. Το ΄΄Hanoi bun cha΄΄ είναι φρέσκα ρυζομακάρονα με χοιρινό στο γκριλ και φρέσκα λαχανικά, που συνοδεύεται από βιετναμέζικη παραδοσιακή σάλτσα. Συγκλονιστική γεύση.

Το ΄΄Buffet House΄΄ σερβίρει δέκα επτά διαφορετικά πιάτα βιετναμέζικης κουζίνας. Γιά όσους προτιμούν πιο κλασικές γεύσεις, θα αναφέρω, ανάμεσα στα άλλα τα spring rolls με λαχανικά ή χοιρινό, τα πουγκάκια στον ατμό με θαλασσινά, ή τις τραγανές γαρίδες tempura.  Πέντε διαφορετικά είδη ρυζιού, με λαχανικά και αυγό, με γαρίδες, με κοτόπουλο, με χοιρινό ή με μοσχάρι.

image1

Άφησα για το τέλος το sushi. Αν είστε λάτρης του είδους, μπορείτε να δοκιμάσετε επτά διαφορετικά είδη, το ένα πιο καλό από το άλλο. Με σολωμό, γαρίδα, αβοκάντο, με ημιψημένο σολωμό, κάθε γεύση και μια διαφορετική εμπειρία.

Oλα αυτά σε ένα περιβάλλον που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα πιό gourme εστιατόρια της πόλης, και, κυρίως, σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Το προσωπικό είναι ευγενέστατο και σπεύδουν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία σου.

image4

Γιατί το διαφορετικό που προσφέρει το ΄΄Buffet House΄΄ είναι ότι από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή όλες αυτές οι εξωτικές γεύσεις προσφέρονται σε μπουφέ. Η τιμή ανά άτομο; 12 Ευρώ. Και κάθε Σαββατοκύριακο, ανοιχτά από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, η τιμή ανά άτομο είναι 14 Ευρώ.

Και, έχοντας γυρίσει πάμπολλα εστιατόρια, σας διαβεβαιώ ότι το τεστ τιμής και ποιότητας δύσκολα θα το συναντήσετε σε ανάλογα εστιατόρια.

BUFFET HOUSE: Αχ.Παράσχου 8,ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλ.210 6825017-210 6844898

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροH Ισμήνη Μίχα υμνεί τις γυναίκες
Επόμενο άρθρο«Όχι»: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Χρύσας Μπανδέλη με την υπογραφή του Βασίλη Δήμα