Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Ξενοδοχείο Elisso, σε ένα μοναδικό σημείο, στην Παλιά πόλη της Ξάνθης

Ξενοδοχείο Elisso, σε ένα μοναδικό σημείο, στην Παλιά πόλη της Ξάνθης

29568164

Σε ένα μοναδικό σημείο, στην Παλιά πόλη της Ξάνθης, το ξενοδοχείο Elisso αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για επαγγελματίες όσο και για επισκέπτες.

Μόλις λίγα βήματα από όλα τα αξιοθέατα της πόλης και το κέντρο, το ξενοδοχείο περιβάλλεται από παραδοσιακά μπαρ και εστιατόρια, εκθέσεις τέχνης, εκκλησίες και μνημεία της Παλιάς πόλης. Δεν υπάρχει καλύτερη βάση από το Elisso για εξορμήσεις στην περιοχή και στις ατελείωτες απολαύσεις που προσφέρει η Ξάνθη.

Το Elisso σας προσφέρει 20 δωμάτια τριών ή τεσσάρων ατόμων και 2 σουίτες δυο έως τεσσάρων ατόμων.

Κάθε δωμάτιο και σουίτα διαθέτουν υπέρδιπλο ή διπλό κρεβάτι με άνετα οικολογικά στρώματα, μεγάλα μπάνια με χνουδωτές πετσέτες και μπουρνούζια, δωρεάν πρόσβαση στο internet (ενσύρματη και Wi-Fi), επίπεδη τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια, A/C, τηλέφωνο, μίνι μπαρ, στεγνωτήρα μαλλιών και χρηματοκιβώτιο.
Δύο από τα δωμάτια μας είναι εξοπλισμένα για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ενώ όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρουν πρόσβαση σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Όλα τα δωμάτια είναι μη καπνιστών.

Αίθουσα Ξενία

Σχεδιάστε τo συνέδριο, την έκθεση, το γάμο, το πάρτυ ή την εκδήλωσή σας επιλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία μενού, μουσικής και υπηρεσιών.

Η αίθουσα Xenia μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 άτομα για συνέδρια ή εκδηλώσεις κάθε τύπου. Οπτικοακουστικός εξοπλισμός συμπεριλαμβανομένων προβολέων, flip chart, βίντεο, μίκτη ήχου μικροφωνικής εγκατάστασης παρέχονται για να καλύψουν τις ανάγκες της εκδήλωσής σας.

Pilotis Cafe

Οι μοντέρνες διακοσμητικές πινελιές και το φιλικό προσωπικό σας διασφαλίζουν ευχάριστο κλίμα και άριστη εξυπηρέτηση.

wine bar / bistro “Αποθήκη”

Εστιατόριο & Wine Bar – παράδοση και δημιουργικότητα
To wine bar – bistro “Αποθήκη” είναι πολύ αγαπητό στους επισκέπτες και τους Ξανθιώτες. Το εποχικό μενού, με έμφαση στα φρέσκα τοπικά προϊόντα, τα βότανα και το παρθένο ελαιόλαδο, προσφέρει μια επιλογή ορεκτικών και πιάτων για όλα τα γούστα. Ευχαριστηθείτε το γεύμα ή το δείπνο σας συνοδεία ενός κρασιού ή απολαύστε ένα κοκτέιλ. Η “Αποθήκη” αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη διοργάνωση της εκδήλωσής σας.

Επικοινωνία

Hotel Elisso
Vas. Sofias 9
67100 Xanthi
Phone 1: 25410 84400
Phone 2: 25410 84888
Fax: 25410 84890
E-mail: info@hotelelisso.gr

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑετών Μέλαθρον Hotel στα Τρίκαλα, επιβλητικό μα προσιτό!
Επόμενο άρθροΠοια ζώδια είναι επιρρεπή στην μελαγχολία, την περίοδο των Χριστουγέννων;