Αρχική TRAVEL Εξορμήσεις Βρίσκεται σε ελληνικό νησάκι αλλά μοιάζει με παραλία της Kαραϊβικής!

Βρίσκεται σε ελληνικό νησάκι αλλά μοιάζει με παραλία της Kαραϊβικής!

Σίμος

Βρίσκεται σε ελληνικό νησάκι αλλά μοιάζει με παραλία της Kαραϊβικής!

Σε ένα ελληνικό νησάκι που έχει έκταση μόλις 19 τ.χλμ., την Ελαφόνησο, βρίσκεται μία από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου. Ο Σίμος είναι μια αμμώδης παραλία, με υπέροχα τιρκουάζ νερά και άρωμα Kαραϊβικής.
Οι αμμόλοφοι προσθέτουν στο σκηνικό το στοιχείο της περιπέτειας! Η Βένια Αντωνίου και ο Μάνος Ατζαράκης βρέθηκαν στον Σίμο και κατέγραψαν εξωτικές εικόνες στο βίντεο του Travel Diary που ακολουθεί.

Ο Σίμος είναι μια αμμώδης παραλία, με υπέροχα τιρκουάζ νερά και άρωμα Kαραϊβικής.

Βρίσκετε σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από τον οικισμό της Ελαφονήσου. Είναι στη νότια πλευρά του νησιού όπου βρίσκονται οι δίδυμες παραλίες του Σίμου. Η μικρή παραλία και του Σαρακήνικου. Η πρόσβαση γίνεται εύκολα με αυτοκίνητο! Όμως τους καλοκαιρινούς μήνες εκτελούνται και δρομολόγια με καΐκι!

Χαρακτηριστικό του τοπίου είναι η ψιλή χρυσή άμμος, τα ρηχά, γαλαζοπράσινα, διάφανα νερά και οι αμμόλοφοι! Όπως επίσης και το κεδρόδασος που απλώνεται σε μεγάλη έκταση ενώνοντας τις δύο παραλίες. Η απέραντη, κατάλευκη αμμουδιά και τα τυρκουάζ νερά δίνουν στο τοπίο μια εξωτική ομορφιά. Στις παραλίες του Σίμου και του Σαρακήνικου μπορεί κανείς να θαυμάσει τη ροζ άμμο που προέρχεται από κόκκινα κοράλλια που υπάρχουν στο βυθό, τα αμέτρητα πολύχρωμα κοχύλια και τον πλούσιο υποθαλάσσιο χώρο.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Ντέιβιντ Κράουτς σπάει τη σιωπή: Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς του Μπάμπη
Επόμενο άρθροΦολέγανδρος: «Έτσι σκότωσα την Γαρουφαλλιά»