Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Φολέγανδρος: Ο Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: Ο Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

φολεγανδρος

Φολέγανδρος: Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε ως δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο.

Η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου ανέθεσε στον κ. Κούγια όλες τις νομικές διαδικασίες για την υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του δράστη της ανθρωποκτονίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φολέγανδρος: «Έτσι σκότωσα την Γαρουφαλλιά»

Φολέγανδρος: Ο γνωστός ποινικολόγος Κούγιας δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς

Συγκεκριμένα από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια έγιναν γνωστά τα εξής:

«Στον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου Αλέξιο Κούγια και στους συνεργάτες του γραφείου μας η μητέρα, ο πατέρας και τα τρία αδέλφια της αείμνηστης 26χρονης φαρμακοποιού Γαρυφαλλιάς Ψαράκου ανέθεσαν το ιδιαίτερα ευαίσθητο βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας εις βάρος του δράστη της ανθρωποκτονίας που συνέβη στη Φολέγανδρο την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 και για την οποία η προανάκριση διεξάγεται από τους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος της Φολέγανδρου.

Αναμένουμε την ολοκλήρωση της δικογραφίας, τη μεταφορά του κατηγορουμένου – δράστη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και το διορισμό Ανακριτή, ώστε να προβούμε στις επιβεβλημένες διαδικαστικές νόμιμες πράξεις για την άσκηση των δικαιωμάτων των εντολέων μας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Βέργος: Αυτός είναι ο φονιάς της Γαρυφαλλιάς…

Σημειώνεται, πως ο 30χρονος άνδρας ομολόγησε τελικά τα ξημερώματα της Κυριακής ότι αυτός ήταν που αφαίρεσε τη ζωή της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στη Φολέγανδρο, μετά από έναν ακόμα έντονο καβγά που είχαν.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες, ενώ το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Παρασκευής, την ίδια στιγμή που αμφότεροι βρίσκονταν σε κίνηση με το αυτοκίνητο.

Τότε ο 30χρονος έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρων, λίγο πριν πέσουν στην θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, εκείνος την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Εκείνη φαίνεται πως χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Όπως είπε βούτηξε και εκείνος στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη, σηκώθηκε και έφυγε.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Νάξου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο φονιάς ετοιμάζει μάρτυρες για να ρίξει το φταίξιμο στην Καρολάιν

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Δείτε ακόμη: Τελευταίο αντίο στην μικρή Παναγιώτα – Δάκρυσε ο Θεός με το κλάμα του πατέρα

Δείτε επίσης: Κρήτη: Ο 16χρονος που τραυματίστηκε από βουτιά ξαναμπήκε στη ΜΕΘ


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΦολέγανδρος: «Έτσι σκότωσα την Γαρουφαλλιά»
Επόμενο άρθροΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης με βροχές και ισχυρές καταιγίδες