Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ Το απανωτό σοκ στη ροκ σκηνή

Το απανωτό σοκ στη ροκ σκηνή

CollageMaker_20210729_011601133

Το απανωτό σοκ στη ροκ σκηνή. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι βιώνουμε μέρες 2016 – 2019. Τότε που η μία απώλεια διαδεχόταν την άλλη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κι έχουν φύγει αρκετά ονόματα της ροκ σκηνής από τη ζωή.

Το να υπάρξουν 2 θάνατοι με διαφορά 48 ωρών, είναι κάτι που δεν το συναντάμε συχνά. Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός drummer Joey Jordinson. Που ήταν κι ένας από τους ιδρυτές των Slipknot. Ενώ την Τετάρτη 28 Ιουλίου έφυγε από τη ζωή ο Dusty Hill, που ήταν ο μπασίστας των ZZ Top.

joey-jordison-castle-donington-2009-billboard-1548-1627418713-compressed

Το απανωτό σοκ στη ροκ σκηνή

Γεννημένος στις 26 Απριλίου του 1975, ο Joey Jordinson ήταν ένας από τους βασικούς ιδρυτές των Slipknot. Αλλά κι ένα από τα βασικά γρανάζια ως προς την επιτυχία που γνώρισαν μέχρι τώρα. Συμμετείχε στους 4 πρώτους δίσκους τους, με τελευταίο το All Hope Is Gone το 2008. Καθώς αποχώρισε από τη μπάντα το 2013, καθώς έπασχε από εγκάρδια μυελίτιδα. Πέθανε στις 26 Ιουλίου κατά τη διάρκεια του ύπνου σε ηλικία 46 ετών. Την είδηση την έκαναν γνωστή η οικογένεια του Joey, καθώς ανέφεραν το εξής:

“Με μεγάλη μας θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση πως ο Joey Jordison, διάσημος ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης, απεβίωσε ήρεμα κατά τη διάρκεια του ύπνου του στις 26 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών. Όσοι τον ήξεραν, αντιλαμβάνονταν την ευφυία και την αντίληψή του, την ευγενική του προσωπικότητα, τη μεγάλη του καρδιά και την αγάπη του για οτιδήποτε είχε να κάνει με την μουσική και την οικογένεια. Η οικογένεια του Joey ζητάει από τους φίλους, δημοσιογράφους και θαυμαστές του να δείξουν κατανόηση τη θέλησή μας για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτές τις απίστευτα δύσκολες ώρες.”

Dusty-Hill-died

Το απανωτό σοκ στη ροκ σκηνή

Γεννημένος στις 19 Μαΐου του 1949, ο Dusty Hill ήταν ο μπασίστας των ZZ Top, και ένα από τα βασικά μέλη που ευθύνονται για την επιτυχία που σημείωσαν μέχρι σήμερα. Κι αυτή η επιτυχία, έδωσε μια θέση στον Dusty Hill και στους ZZ Top μια θέση στο Rock and Roll Hall of Fame το 2004. Πέθανε στις 28 Ιουλίου σε ηλικία 72 ετών, κατά τη διάρκεια του ύπνου, και την κάνανε γνωστή την είδηση τα εναπομείναντα μέλη των ZZ Top, λέγοντας ότι:

“Με θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Dusty Hill πέθανε στον ύπνο του στο σπίτι του στο Χιούστον του Τέξας. Τόσο σε εμάς όσο και στο πλήθος θαυμαστών των ZZ Top, θα λείψει η ακλόνητη παρουσία σου και η καλοσύνη σου”

Rock In Paradise Joey Jordinson & Dusty Hill!!!

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο  και  Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Πηγή


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο ανιψιός της Μάγδας Τσέγκου που σκοτώθηκε σε τροχαίο!
Επόμενο άρθροΕσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος