Αρχική RETROLOVERS Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι μάρκα τσιgάρα κάπνιζε η αείμνηστη σταρ

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι μάρκα τσιgάρα κάπνιζε η αείμνηστη σταρ

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι μάρκα τσιγάρα κάπνιζε η αείμνηστη σταρ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αν και έφυγε πριν από πολλά χρόνια από κοντά μας συνεχίζει να παραμένει η αγαπημένη σταρ των Ελλήνων και ο μύθος της συνεχίζει να μεγαλώνει μέσα τις ταινίες της.

Ακόμα και σήμερα 25 χρόνια μετά τον θάνατο της κάθε τι που την αφορά γίνεται είδηση, λες και το κοινό ποτέ δεν χορταίνει να μάθει για την ζωή της μεγαλύτερης σταρ που γνώρισε η χώρα μας.

img277

Σήμερα θα μάθετε τι μάρκα τσιγάρα προτιμούσε τα τελευταία χρόνια της ζωή της που είχε αρχίσει δειλά το κάπνισμα μιας και η Αλίκη δεν ήταν και τόσο φαν του καπνίσματος. όπως βλέπετε και στην φωτογραφία μέσα στο καμαρίνι της η Αλίκη κρατάει στα χέρια της ένα πακέτο R1 (Γερμανικής προέλευσης).

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι μάρκα τσιγάρα κάπνιζε η αείμνηστη σταρ

Τα τσιγάρα R1 είναι ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα πουπου αναπτύχθηκε από τους ειδικούς της διάσημης γερμανικής εταιρείας Reemtsma International. Για πρώτη φορά κυκλοφόρησαν στην πατρίδα τους το 1984.

1 (14)

Η ίδια η Αλίκη προσπάθουσε να μην καπνίζει πολύ και κρατούσε συχνά ένα κομπολόι για να ξεχνιέται. Επέιδη τραγούδουσε ζωντανά κάθε βράδυ στο θέατρο έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεχτική με το κάπνισμα.

2004-11 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤ1 (4)
Η Αλίκη σε μία εκδήλωση του Αντ1 κρατάει το αγαπημένο της πακέτο στο χέρι. Δίπλα της ο Σπύρος Παγιατάκης και ο Μίνως Κυριακού (1992).

Διαβάστε επίσης 

10+Ομοιότητες ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μέριλυν Μονρόε

20+Ομοιότητες ανάμεσα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Μπριζίτ Μπαρντό

 

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΠοιο είναι το Νο 1 τραγούδι όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone;
Επόμενο άρθροΕτοιμάζεται η πολυαναμενόμενη ταινία «Καποδίστριας» του Γιάννη Σμαραγδή
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!