Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Γεράσιμος ζητάει μεγάλη χάρη και βοήθεια από τη Στέλλα

Σασμός: Ο Γεράσιμος ζητάει μεγάλη χάρη και βοήθεια από τη Στέλλα

σασμός Γεράσιμος sasmos-gerasimos-1-768×461

Ο Γεράσιμος κι η Στέλλα έρχονται κοντά στο «Σασμό». Η γνωριμία τους είναι επεισοδιακή και από την πρώτη στιγμή που τα βλέμματά τους συναντιούνται κάτι ξυπνάει μέσα τους. Ο Γεράσιμος γοητεύεται από τη Στέλλα, αλλά αυτή η έλξη δεν είναι μονόπλευρη. Αυτό το φλερτ θα δημιουργηθεί όταν ο Γεράσιμος “πέσει στην ανάγκη” της Στέλλας.

Αναλυτικότερα, ο Γεράσιμος έχει καταλάβει πως η Στέλλα έχει πολλά πάρε δώσε με τον Καραπάνο στη φυλακή. Αυτό εγείρει το ενδιαφέρον του να μάθει περισσότερα για τη δικηγόρο. Τι είναι αυτό που συνδέει αυτούς τους δύο;

Ο Γεράσιμος δεν μένει μόνο σε αυτή τη συνεργασία, αλλά θέλει να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για το παρελθόν της. Όσο περισσότερα μαθαίνει για εκείνη, τόσο περισσότερο τον εξιτάρει.

Σύντομα, η “μοίρα” θα τους φέρει κοντά όταν ο Γεράσιμος καταφύγει στη Στέλλα για να της ζητήσει μία μεγάλη χάρη, στο «Σασμό». Της ζητάει να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του.

Τότε, η αντίδραση της Στέλλας θα τον εκπλήξει, αφού θα καταλάβει ότι δεν είναι ο μοναδικός που έχει ερευνήσει το παρελθόν της. Η Στέλλα είναι αρκετά έξυπνη και ξέρει να φυλάγεται. Αυτή η κίνησή της, όμως, τον γοητεύει ακόμη περισσότερο.

Δείτε ακόμη:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyoufly.com
Προηγούμενο άρθροΠροφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για την δολοφονία του παιδιού της
Επόμενο άρθροΣε ποια φυλακή μεταφέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου;