Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Αποκλειστική συνέντευξη με τον διαχειριστή – Η λιποθυμία...

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Αποκλειστική συνέντευξη με τον διαχειριστή – Η λιποθυμία του πατέρα – Τι απέγιναν τα παιδιά

Άγιος Παντελεήμονας Φρίκη

Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Αποκλειστική συνέντευξη με τον διαχειριστή – Η λιποθυμία του πατέρα – Τι απέγιναν τα παιδιά Αποκλειστική συνέντευξη του διαχεριστή της πολυκατοικίας κ.Γιώργου που μας αποκάλυψε στο koita-magazine όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που βίωναν τα παιδάκια και όλο τοχρονικό της φρίκης.

Η Μαρτυρία του διαχειριστή:

Την Τρίτη το μεσημέρι ήρθανε και με βρήκανε δύο άτομα από την Παναγία την Γρηγορούσα που εκκλησιάστηκαν την περασμένη Κυριακή. Κλαίγοντας ήθελαν να μου εμπιστευτουν ένα περιστατικό που αφορά την πολυκατοικία όπου είμαι διαχειριστής στην Αλκιβιάδου 43.

Ανυσήχησα τους ρώτησα τι συμβαίνει και μου είπαν μία κυρία από το τρίτο όροφο της πολυκατοικίας παρουσιάστηκε στην εκκλησία βάζοντας τα παιδιά της να ζητιανεύουν και η ίδια εθεάθει να πουλάει Εικόνες. Τα παιδιά ήταν πεινασμένα έτρωγαν τα ψίχουλα που έπεφταν από τα αντίδωρα των πιστών, και κρύωναν καθώς δεν φορούσαν καλτσάκια, ήταν ξυπόλητα.

Κλαίγοντας μου είπε η κυρία Βαλέρια από την Ουκρανία που την είδε στην εκκλησία ότι το σπίτι ήταν γεμάτο κατσαρίδες και τα παιδιά μένουν σε αυτό το σπίτι της φρίκης. Άρχισα και εγώ τότε πανικόβλητος να ανησυχω πολύ για την εξέλιξη της υγείας των παιδιών αυτών. Της ζήτησα να ανέβει στο τρίτο όροφο εφόσον είχε πρόσβαση στο διαμέρισμα δίοτι η μάνα των παιδιών δεν άφηνε κανέναν άλλον να πλησιάσει, και να μου τραβήξει ένα βίντεο ώστε να δω και εγώ την κατάσταση μέσα στο χώρο.

Μόλις αντίκρυσα την φρίκη με τις κατσαρίδες να βγαίνουν από παντού, ζήτησα και από τη Βαλέρια από την Ουκρανία αλλά και από τον Αιμιλιάνο από την Αλβανία σαν μάρτυρες της φρίκης αυτής να συνεργαστούνε μαζί μου αφού βρούμε τον δικηγόρο του πατέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας των παιδιών δεν ζούσε μαζί τους και έτρωγε ξύλο από την γυναίκα του κάθε φορά που πήγαινε να τα δει.

277912654_1682379042110386_4680898479272856829_n

Ο τωρινός δικηγόρος του πατέρα των παιδιών είχε ασχολήθει πολύ με το θέμα σε αντίθεση με τους δύο προηγοέμενους που είχαν αναλάβει την υπόθεση και όλο την πήγαιναν πίσω λόγω κόβιντ και δεν μπόρουσε να πάρει ένα τέλος όλο αυτό. Είτε με το χαμόγελο του παιδιού, είτε με την αστυνομία είτε με οποιονδηποτε φορέα συναντούσα πάντα κάποιο εμπόδιο και δεν μπορούσα να την τερματίσω.

Άγιος Παντελεήμονας:Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον δικηγόρο γρήγορα καθώς και τους δύο μάρτυρες την Βαλέρια και τον Αιμιλιάνο και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα μαζί με τον πατέρα των παιδιών ο οποίος λιποθύμησε μόλις έμαθε τα τελευταία γεγονότα. Φτάσαμε στις 20:30 το βράδυ στο τμήμα αλλά δεν μπορούσαν να μας δεχτούν γιατί 21:00 έκλεινε! Με την επιμόνη μου και την θέληση μου όμως κατάφερα να τους πείσω για την σοβαρότητα της υπόθεσης με τα τρία παιδιά να κινδενεύουν σοβαρά από μολύνσεις καθώς είχαν τσιμπήματα στα ποδαράκια τους. Δώσαμε όλοι καταθέση και τελειώσαμε στη 01:30 τα ξημερώματα.

Την επόμενη μέρα το πρωί ήταν να έρθει η αστυνομία για να συλλάβει την δράστη και να ελευθερώσουμε τα τρία άτυχα παιδιά και να τα μεταφέρουμε σε πιο ασφαλές χώρο.Η γυναίκα αυτή δεν είχε σκοπό να ανοίξει όμως σε κανέναν. Και έτσι έκανε και με τους αστυνομικούς. Ενώ ήταν μέσα δεν άνοιγε την πόρτα. Έκλεινε την τηλεόραση, έκλεισε τα φώτα και προσποιούταν ότι δεν έιναι μέσα. Η ίδια με είχε διώξει αρκετές φορές καθώς αποτελούσα γι αυτήν ”κόκκινο πανί”. Είχε πέταξει πέρσι τον άντρα της έξω και τον είχε χτυπήσει άσχημα τουλάχιστον δύο φορές. Με αποκαλούσε ρουφιάνο, απατεώνα και άλλα τέτοια παρόμοια επειδή ήμουν με το μέρος του πρώην σύζυγού της.

Άγιος Παντελεήμονας

Άγιος Παντελεήμονας: Μόλις λοιπόν έφυγε η αστυνόμια αφού δεν άνοιγε την πόρτα, πήρε τα παιδια και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία είχε στείλει παντού περιπολικά να ”οργώσουν” την περιοχή και να βρουν την μητέρα και τα παιδιά. Μέχρι τις 20:00 το βράδυ δεν βρέθηκε τίποτα και εγώ προσπαθούσα να δω εάν υπάρχει φως στο διαμέρισμα της φρίκης.

Τα ξημερωμάτα της Παρασκευής είδα  φως και κάλεσα αμέσως τον δικηγόρο και την αστυνομία. Αφού έγινα για άλλη μια φορά ενοχλητικός και επέμενα να έρθουν γρήγορα μου πρότειναν να ηρεμήσω και να περίμενω. Σε 5′ εμφανίστηκε ένα περιπολίκο υπέδειξα αμέσως στους αστυνομικούς το διαμέρισμα και μάζι με τον πατέρα θα ανοίγαμε το διαμέρισμα με τα δικά του κλειδιά για να γίνει η σύλληψη.

Άγιο Παντελεήμονα

Η σύλληψη έγινε και έφερε αντίσταση τόσο η ίδια η μητέρα όσο και σύντροφος της που έκρυβε μέσα στο διαμέρισμα! Τον συνέλαβαν και μένει ακόμη προφυλακισμένος. Η 30χρόνη μητέρα (αλβανικής καταγωγής) Μαξίλντα αφέθηκε ελεύθερη μετά από κάποιες ώρες και τα παιδιά εχούν οδηγήθηκαν στο ”Παίδων” για ιατρικό έλεγχο. Ο πατέρας ηρέμησε και σήμερα έκανε μία πρόχειρη απολύμανση στο διαμέρισμα και εδώ να τονίσω πως η βρώμα ήταν απίστευτη.

Η μάνα φαίνοταν να μην έχει αίσθηση της καθαριότητας και πετούσε τις πάνες των παιδιών σε σακούλες που έβγαζε έξω στο μπαλκόνι και τις άφηνε εκεί για μέρες. Τα πετούσε στο δρόμο και κάποιες φορές μάλιστα πέφτανε και σε κεφάλια περαστικών. Ήταν επιθετική με όλο το κόσμο.

Άγιος Παντελεήμονας Φρίκη

Το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά τώρα πια είναι καλά και είναι χαρούμενα, παίζουν και ζουν σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον. Ο κύριος Γ.Τσαμαντάκης είναι ο βιολογικός πατέρας των δύο μικρών κοριτσιών, το πρώτο παιδί που είναι αγόρι ανήκει σε άλλον πάτερα. Την επιμέλεια όμως την έχει ο κύριος Τσαμαντάκης που είναι ο βιολογικός πατέρας των κοριτσιών. Το διαμέρισμα της φρίκης αυτή τη στιγμή είναι κλειστό και θα γίνει πάλι απολύμανση σε ολόκληρη την πολυκατοικία.

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμα:

Χειροποίητες λαμπάδες σε σχέδια που θα λατρέψεις!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Δημήτρης Λιόλιος μας υπενθυμίζει ότι η μουσική είναι «Το μόνο γιατρικό»
Επόμενο άρθροΜάκης Δελαπόρτας: Νέο βιβλίο «Τα Backstage του ελληνικού σινεμά»