Αρχική RETROLOVERS Ρένα Βλαχοπούλου: Δείτε την μαζί με τον σύζυγό της να παίζουν σε...

Ρένα Βλαχοπούλου: Δείτε την μαζί με τον σύζυγό της να παίζουν σε ταινία της Φίνος Φιλμ!

Ρένα Βλαχοπούλου

Ρένα Βλαχοπούλου: Δείτε την μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λαφαζάνη να παίζουν σε ταινία της Φίνος Φιλμ!

Η γνωριμία τους θύμιζε πραγματικά κινηματογραφικό σενάριο. Ένα Σαββατόβραδο, μετά τη βραδινή της παράσταση στο θέατρο “Ακροπόλ”, η Ρένα Βλαχοπούλου μπήκε στο αυτοκίνητό της μαζί με τη Φίτσα Ντάβου και τη Λόλα Τσακίρη με προορισμό κάποιο εστιατόριο στη Φωκίωνος Νέγρη. Όταν σταμάτησαν σε κάποιο κόκκινο φανάρι της Πανεπιστημίου, έξω από το Ρεξ, η Φίτσα Ντάβου είπε στη Ρένα Βλαχοπούλου να δει στο διπλανό αυτοκίνητο έναν πανέμορφο άντρα: έτσι, τα βλέμματά τους συναντήθηκαν και χαμογέλασαν ο ένας στον άλλον.

Το φανάρι έγινε πράσινο, τα αυτοκίνητα συνέχισαν τον δρόμο τους. Οι δυο φίλοι του Γιώργου Λαφαζάνη τού είπαν ότι η γυναίκα του διπλανού αυτοκινήτου ήταν η Βλαχοπούλου. Εκείνος όμως δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο όνομα: είδε απλώς μια πολύ όμορφη γυναίκα. Ωστόσο, ήταν γραφτό οι δυο αυτοί άνθρωποι να συναντηθούν ξανά. Λίγη ώρα αργότερα συναντήθηκαν στο ίδιο εστιατόριο της Φωκίωνος Νέγρη.

Διαβάστε με κάθε λεπτομέρεια για την γνωριμία τους εδώ:

Μεγάλοι έρωτες: Όταν η Ρένα Βλαχοπούλου ερωτεύτηκε τον Γιώργο Λαφαζάνη

Δείτε:

Η Ρένα Βλαχοπούλου και δίπλα ο άντρας της, Γιώργος Λαφαζάνης ως κομπάρσος σε ταινία της! Η Θεία μου η Χίπισσα 1970 ~ Φίνος Φιλμ

Υπόθεση έργου:

Η κυρα-Λένη (Ρένα Βλαχοπούλου), μια καθαρίστρια ξενοδοχείου σπουδάζει την κόρη της σττις ΗΠΑ. Καθώς μαθαίνει πως η Κάθριν (Νόρα Βαλσάμη), η κόρη της, έρχεται αιφνιδιαστικά, κανονίζει με τον Στέφανο Κριεζή (Ανδρέας Μπάρκουλης), έναν πλούσιο ένοικο του ξενοδοχείου, να την βοηθήσει να παραστήσει την πλούσια, καθώς η ίδια έχει κρύψει τη φτώχεια της από την Κάθριν, για να μην τη στενοχωρήσει.

Ερχόμενη η Κάθριν με τον χίπη μνηστήρα της Τζόνι (Βασίλης Τσιβιλίκας) και τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία πατέρα του, Πιτ (Γιάννης Μιχαλόπουλος), απογοητεύεται από τη μητέρα της και το σκάει από την Αθήνα μαζί με τον Τζόνι. Οι δυο νέο καταλήγουν στα Μάταλα της Κρήτης, που είναι τόπος συνάντησης για τους χίπηδες εκείνη την εποχή. Οι γονείς τους, ανήσυχοι, τους ακολουθούν μέχρι εκεί, ντύνονται και οι ίδιοι χίπηδες για να μπορέσουν να μπουν στο κοινόβιο, αλλά φτάνοντας διαπιστώνουν ότι τα παιδιά τους έχουν χωρίσει.

Πίσω στο ξενοδοχείο, η κυρα-Λένη αποκαλύπτει την αλήθεια για την οικονομική της κατάσταση στην Κάθριν, η οποία στο μεταξύ τα έχει φτιάξει με τον Στέφανο. Παράλληλα, την κυρα-Λένη φλερτάρει ο Πιτ. Μόλις εκείνη μαθαίνει ότι έχει κληρονομήσει απρόσμενα μια μεγάλη περιουσία από τον σύζυγό της, δέχεται να γίνει ο γάμος.

Διαβάστε ακόμη:

Ο κορυφαίος των κορυφαίων Μάνος Κατράκης

Ξεχασμένες ελληνικές ταινίες που χρήζουν επανεκτίμησης

Δείτε τον γάμο του Θανάση Βέγγου μέσα από σπάνιο υλικό

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣυγκλονιστικό: Μητέρα έθαψε ζωντανό το νεογέννητο βρέφος της
Επόμενο άρθροΆγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές αλλαγές που τάραξαν τους τηλεθεατές στην πρεμιέρα
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!