Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

άγριες μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Το τηλεοπτικό κοινό την αγκάλιασε ζεστά και την παρακολουθεί καθημερινά. Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, η τηλεοπτική σειρά βρίσκεται στα ύψη σε ποσοστά τηλεθέασης.

Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι. Έχουν όμως τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Στο διάσημο Διαφάνι εντωμεταξύ, πραγματοποιείται το μεγάλο γύρισμα της ταινίας του Δάκη. Τα πράγματα θα πάρουν μια απρόσμενη τροπή για τη Δρόσω και το όνειρό της θα μετατραπεί σε εφιάλτη.

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης ξεκινούν κάτι κοινό, που μπορεί να τους ξαναφέρει κοντά στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Ακύλα. Ο Ακύλας του ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι, με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου.

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού. Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ.

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφασή του. Ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη, ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Άβαντες.

Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό και όλοι ανησυχούν για τις νέες συλλήψεις. Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να τους απελευθερώσει. Στη Νομαρχία οι Σεβαστοί και οι υπόλοιποι μέτοχοι γνωρίζουν τον αντικαταστάτη του Ζάχου κι ενημερώνονται για την τελική απόφαση του υπουργείου: «Το αεροδρόμιο θα γίνει στο Διαφάνι. Αυτή είναι η τελική απόφαση».

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμα:

Χειροποίητες λαμπάδες σε σχέδια που θα λατρέψεις!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους
Επόμενο άρθροΤο έξυπνο τρικ του Δαλιανίδη στην ταινία «Κορίτσια για φίλημα»