Αρχική RETROLOVERS Retro Διαφημίσεις - Εξώφυλλα Φαντάζιο: Όταν τα αγαπημένα μας αστέρια ευχόντουσαν στο γνωστό περιοδικό ”Χρόνια πολλά”

Φαντάζιο: Όταν τα αγαπημένα μας αστέρια ευχόντουσαν στο γνωστό περιοδικό ”Χρόνια πολλά”

φανταζιο

Φαντάζιο: Όταν τα αγαπημένα μας αστέρια ευχόντουσαν στο γνωστό περιοδικό ”Χρόνια πολλά”

Ήταν Μάρτιος του 1970 όταν το αγαπημένο περιοδικό της εποχής με τα υπέροχα φωτογραφικά αφιερώματα και τις μοναδικές αφίσες που χάριζε στους αναγνωστές του κάθε βδομάδα έκλεινε ένα χρόνο κυκλοφορίας.

Περιοδικό ποικίλης ύλης, προσπάθησε να “χτυπήσει” την επιτυχία του Ντομινό. Εξώφυλλα ηθοποιών σε εβδομαδιαία έκδοση που κράτησε 13 χρόνια περίπου.

Εκδότης ήταν ο Ε. Τερζόπουλος και αρχισυντάκτης ο Ι. Μπακογιαννόπουλος. Ξεκίνησε με μεγαλύτερο σχήμα αλλά μετά το 1973 το μίκρυνε κατά τα στάνταρντ της εποχής. Κύρια Φωτογράφος του περιοδικού ήταν η Ευσταθία Ναυπλιώτου.

Η Πρώτη έκδοση ήταν τον Μάρτιο του 1969 κράτησε μέχρι τα τέλη του 1983.

Οι ευχές από τα αστέρια του κινηματογράφου και του θέατρου

Μάρτιος 1970.Τα πιο δημοφιλή αστέρια των εξωφυλλών του Φαντάζιο δέχτηκαν με χαρά να ευχηθούν ακόμα και μέσα στα καμαρίνια τους και να φωτογραφηθούν κρατώντας τα τεύχη με τους ίδιους στο μεγάλο ιλουστρασιόν εξώφυλλο!

Λαμπρές εύχες για τα γενέλθια του ”Φαντάζιο” με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ την εποχή που έπαιζαν το έργο ”Νάταλι- Ήρθα και θα μείνω”. Κάτω ο Κώστας Πρέκας και η Σοφία Ρούμπου εύχονται Χρόνια Πολλά με ένα τεράστιο χαμόγελο!

1970-3-3 Φαντάζιο, 53 (1)

Το πολυαγαπημένο ζευγάρι η Τζένη Καρέζη και ο Κώστας Καζάκος μίλησαν κι αυτοί με αγάπη για τα πρώτα γενέλθια του περιοδικού μέσα από το καμαρίνι τους – έπειτα από ένα διάλειμμα της παραστάσης ”Θοδώρα η Μεγάλη”. Κάτω ο Νίκος Ξανθόπουλος στο απόγειο της καριέρας του και δίπλα ο Γιάννης Πουλόπουλος ο αγαπημένος της νεολαίας ευχήθηκαν ολόψυχα τα Χρόνια πολλά!

1970-3-3 Φαντάζιο, 53 (2)

Πηγή: Περιοδικό ΦΑΝΤΑΖΙΟ Τεύχος 53

Αρχείο: Koita-magazine

Διαβάστε ακόμη:

Διαβάστε ακόμα:

Χειροποίητες λαμπάδες σε σχέδια που θα λατρέψεις!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Άφωνος ο Αστέρης – Το μοιραίο λάθος που θα του κοστίσει πολύ ακριβά
Επόμενο άρθροΙωάννα Παλιοσπύρου: Μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία χωρίς μάσκα
Η αγάπη μου για το θέατρο και τον κινηματογράφο ξεκίνησε πριν 20 χρόνια περίπου. Στο αρχείο μου υπάρχουν πάνω απο 20.000 φωτογραφίες που σκιαγραφούν την χρυσή αυτή εποχή, που όλοι αγαπήσαμε. Τόμοι με περιοδικά και εφημερίδες (1940-1990) συνθέτουν το αρχείο αυτό για να σας δίνω κάθε δυνατή πληροφορία, σε κάθε άρθρο μου. Η δουλειά του συλλέκτη χρειάζεται πόλυ αγάπη , μεράκι , ατελειώτες ώρες ταξινόμησης καθώς και εύρεση υλικού σε καθημερινή βάση. Μαζί λοιπόν θα απολαύσουμε όλη εκείνη την επόχη αλλά και το σήμερα μιάς και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι η μεγάλη μου αγάπη!