Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Το ekklisiaonline ”πέθανε” την Ζωή Ρηγοπούλου

Το ekklisiaonline ”πέθανε” την Ζωή Ρηγοπούλου

ρηγοπουλου

Το ekklisiaonline ”πέθανε” την Ζωή Ρηγοπούλου. Ένα τραγικό λάθος έκανε το γνωστό site αναφέροντας πως έφυγε από τη ζωή η Ζωή Ρηγοπούλου!

Τόσο η ίδια όσο και ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσαν πως επρόκειτο και ένα επιπόλαιο λάθος του συγκεκριμένου site που μπέρδεψε την είδηση με εκείνη του θανάτου της Αλέκας Λαμπρινού που ανακοινώθηκε σήμερα.

”Δυστυχώς ένα εκκλησιαστικό site μετά από επιπόλαια ανάγνωση της ανάρτησης μου για τον θάνατο της Φίλης μας Αλέκα Λαμπρινου βάζει τίτλο ότι έφυγε από την ζωή η φίλη μας Ζωή Ρηγοπούλου που χαίρει άκρας υγείας, ήταν συμμαθήτρια της Αλέκας κ πρώτη αυτή μας πληροφόρησε για τον θάνατο της Αλέκας και γι αυτό στο προφίλ της ανήρτησε αυτά τα λόγια….”Μόλις πληροφορήθηκα ότι στο Εκκλησία online – ekklisiaonline.gr , δίπλα στην φωτογραφία της Αλέκας, γράφει Έφυγε η Ζωή Ρηγοπούλου. Κακώς ή καλώς (που πολύ συνηθίζεται ως φράση στις μέρες μας) είμαι ακόμα εδώ. Παρακαλώ όποιος έχει επαφή με το συγκεκριμένο σαιτ, ας τους πει να το διορθώσουν. Σε τέτοιες εποχές αναδουλειάς, να σε θεωρούν και νεκρή….πάει πολύ!”

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 252022 31107 μμ.bmp

279457774_315612384036272_6556158154575710870_n

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε ακόμα:

Χειροποίητες λαμπάδες σε σχέδια που θα λατρέψεις!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού
Επόμενο άρθροΣασμός: Ο Αστέρης δε χάνει λεπτό και πάει στα Γιάννενα να βρει την Αργυρώ