Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Οι τύψεις πνίγουν τον Αστέρη – Νεκρός ο Άγγελος

Σασμός: Οι τύψεις πνίγουν τον Αστέρη – Νεκρός ο Άγγελος

sasmos-asteris Σασμός

Σασμός: Οι τύψεις πνίγουν τον Αστέρη – Νεκρός ο Άγγελος

Μια ακόμη δυνατή εξέλιξη που έχει σχέση με τον Αστέρη θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Ο νεαρός Σταματάκης χωρίς να το θέλει θα υποπέσει σε ένα σοβαρό λάθος. Σε μια προσπάθεια να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Άγγελου τον υποστηρίζει όταν εκείνος θα επιδιώξει να αγοράσει ένα κτήμα οικογενειακό τους.

Η Καλλιόπη αντιδρά με τη στάση αυτή του Αστέρη. Ωστόσο ο τελευταίος την αγνοεί και συνεχίζει να βοηθά τον Άγγελο ευελπιστώντας να αποκατασταθεί μια αδικία πολλών ετών.

Νεκρός ο Άγγελος

Σε τραγική κατάσταση θα βρεθεί η Άσπα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ένα γεγονός θα της αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή, ανατρέποντας όλα όσα πίστευε ως τώρα. Η επιστροφή του Κώστα στο νησί την ταράζει σε μεγάλο βαθμό, με την ίδια να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση.

Ο Κώστας βάζει σε προτεραιότητα να χτίσει τη ζωή του από την αρχή. Ζητάει δουλειά από τον Αστέρη και παλεύει να ενταχθεί ξανά στην μικρή κοινωνία της Κρήτης. Μόνο που η ζήλια του για την Άσπα και τον Άγγελο φουντώνει.

Μετά από έναν τεράστιο καυγά, ο Άγγελος θα πέσει νεκρός από τα χέρια του πρώην συντρόφου της αγαπημένης του. Ο Κώστας θα το αφήσει αιμόφυρτο στο έδαφος, έχοντας υπογράψει την καταδίκη του… Ένας ακόμη Βρουλάκης, εντοπίζεται νεκρός.

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyoufly.com
Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Τρόμος για Μαργαρίτα – Ο Θεοδόσης επιστρέφει!
Επόμενο άρθροΣτέφανος Κορκολής: «Όρθιο» όλο το Παλλάς στη δεύτερη συναυλία του