Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί – Η στιγμή...

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί – Η στιγμή της διεκδίκησης έφτασε

σασμός

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί – Η στιγμή της διεκδίκησης έφτασε

Η μεγάλη αυτή στιγμή δε θα αργήσει να φτάσει. Ο Αστέρης θα μάθει πολύ σύντομα την αλήθεια για το παιδί του, στη σειρά Σασμός. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο και η σχέση του με την Αργυρώ θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά..

Όσο κι αν εκείνη προσπάθησε να το κρύψει, η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος. Πατέρας και γιος θα αγκαλιαστούν σφιχτά, χωρίς ο Αστέρης να γνωρίζει πως το παιδί αυτό είναι δικό του. Ο Σταύρος, νομίζοντας πως απέναντί του έχει τον Χρήστο, θα του εμπιστευτεί περισσότερα από όσα πρέπει.

Φυσικά, η Αργυρώ δεν έχει ιδέα. Χαίρεται που ο σύζυγός της βρήκε έναν καλό φίλο στην Κρήτη. Αυτό θα τον κάνει να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στο νησί… Ο Αστέρης συνεχίζει να τον κοροϊδεύει, αποσπώντας πληροφορίες. Μία από αυτές, θα είναι και η αρχή του τέλους.

Ο Σταύρος θα αποκαλύψει στον καλό του φίλο πως ο μικρός Πετρής δεν είναι γιος του. Το σοκ θα είναι τεράστιο. Ο Αστέρης θα μάθει πως το παιδί αυτό ίσως είναι δικό του, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, η ηλικία του μικρού προδίδει την σκληρή αλήθεια.

Η καρδιά του θα κοπεί στα δύο. Πώς μπόρεσε η Αργυρώ να του κρύψει κάτι τέτοιο; Η ελπίδα μέσα του πως θα φτιάξει την οικογένεια που τόσο πολύ ήθελε πλάι στην Αργυρώ, φουντώνει. Έρχεται η στιγμή της διεκδίκησης…

Σασμός: Στέλλα και Μαθιός κάνουν μια επικίνδυνη συνεργασία

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyoufly.com
Προηγούμενο άρθροΒρήκαμε την καλύτερη κρέπα στην Αθήνα!
Επόμενο άρθροΆγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος δολοφονεί εν ψυχρώ τον Ξανθό