Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμος: Ο Κώστας βρίσκει μισοπεθαμένο τον Άγγελο και τον αποτελειώνει – Σε...

Σασμος: Ο Κώστας βρίσκει μισοπεθαμένο τον Άγγελο και τον αποτελειώνει – Σε σοκ η Άσπα

sasmos σασμός

Σασμος: Ο Κώστας βρίσκει μισοπεθαμένο τον Άγγελο και τον αποτελειώνει – Σε σοκ η Άσπα

Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός και το τρομακτικό τέλος του Άγγελου

Σασμος επόμενα επεισόδια: Συνεχίζεται δυναμικά ο Σασμός με την ιστορία αγάπης από την Κρήτη του Alpha να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και την τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν οι εξελίξεις τρέχουν και όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να καθηλώσουν.

Ο Μαθιός ξυλοφορτώνει τον Άγγελο σε μια εξέλιξη που θα ανοίξει τον ασκό του αιόλου και θα έχει άσχημη κατάληξη για τον δεύτερο. Τριπλό χτύπημα θα δεχθεί στα επόμενα επεισόδια ο Άγγελος που θα βρεθεί στο επίκεντρο για τον πλέον τραγικό λόγο.

Ο Μαθιός παρότι ετοιμάζεται για τον γάμο του με την Βασιλική νιώθει πως κινδυνεύει και για αυτόν τον λόγο παίρνει την απόφαση να βρει τον Άγγελο και να χτυπήσει άσχημα.

Ο Άγγελος γίνεται έξαλλος από αυτή του τη κίνηση και ενημερώνει την Καλλιόπη πως σκοπεύει να πάει στην Αστυνομία και να καταγγείλει τον γιο της για όλα όσα έκανε.

Η οργή όμως της Καλλιόπης ξεχειλίζει και είναι έτοιμη να κάνει κάτι που ούτε η ίδια φανταζόταν. Πηγαίνει στο σπίτι του Άγγελου έτοιμη να βάψει με αίμα πάλι την οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Με ένα νυστέρι μαχαιρώνει τον Άγγελο στα πλευρά και φεύγει χωρίς όμως να τον σκοτώσει. Αυτός που θα του δώσει την χαριστική βολή, τυφλωμένος από το μίσος που τρέφει για αυτόν, θα είναι ο Κώστας.

Εκείνος θα πάει στο σπίτι του, θα τον βρει σχεδόν νεκρό και θα τον αποτελειώσει. Με την Άσπα να τον εντοπίζει λίγο αργότερα, νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σασμός: Αστέρη η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό

ιαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗ.sportime.gr
Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Bασίλης Μαλούχος
Επόμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην εμμονή του – Ποιον σκοτώνει;