Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Δείτε φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του Σασμού

Δείτε φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του Σασμού

Σασμός

Δείτε φωτογραφία από το τελευταίο γύρισμα του Σασμού.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα σόσιαλ, μία φωτογραφία παρέα με τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Δημήτρη Λάλο.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Δείτε μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, μας ενημερώνει ότι είναι το τελευταίο γύρισμα. Μια σειρά που αγάπησε το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και περιμένει με αγωνία τη νέα σεζόν.

Δείτε και άλλες πληροφορίες ΕΔΩ

μαριλίτα σασμός

Ο Σασμός είναι ελληνική καθημερινή δραματική αισθηματική αστυνομική τηλεοπτική σειρά, που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV Greece, από τις 6 Σεπτεμβρίου 2021. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Μίνωας» το 2019.

Είκοσι χρόνια πριν, ο Βασίλης Σταματάκης πυροβολεί και δολοφονεί, μπροστά στα μάτια των παιδιών του, τον Μάρκο Βρουλάκη. Η κόρη του Μάρκου, Αργυρώ, παρούσα στη δολοφονία του πατέρα της παθαίνει σοκ και χάνει την μιλιά της για πολύ καιρό. Προκειμένου να ξεχάσει το γεγονός, φεύγει με συγγενείς της και εγκαθίσταται μόνιμα στην Αυστραλία. Αποφασίζει όμως, να επιστρέψει ξανά στη γενέτειρά της για να δει τους δικούς της ανθρώπους. Γνωρίζεται με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά του πατέρα της, σε ένα αεροδρόμιο, και χωρίς να ξέρει ο ένας τον άλλο, δημιουργούν ερωτική σχέση. Η υπόθεση της σειράς εξελίσσεται ανάμεσα στη βεντέτα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, αλλά και το μίσος που αυτή κουβαλά και τον έρωτα των δυο νέων που θα λειτουργήσει σαν καταλύτης για το σιάξιμο, το φίλιωμα των δυο οικογενειών.[2]

Διαβάστε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧάσε κιλά με σπιτικό αδυνατιστικό ρόφημα με λεμόνι, κανέλα
Επόμενο άρθροΓιορτή του πατέρα από την πένα του Γιάννη Σεργένη