Αρχική LIFESTYLE Health Ίνες κολλαγόνου: Ανάπλαση και γέμισμα ρυτίδων χωρίς ενέσεις!

Ίνες κολλαγόνου: Ανάπλαση και γέμισμα ρυτίδων χωρίς ενέσεις!

ομορφιά
Ίνες κολλαγόνου: Ανάπλαση και γέμισμα ρυτίδων χωρίς ενέσεις!
Ανακαλύπτουμε πάντα τις καλύτερες θεραπείες για σας! Αγαπάμε την γυναικεία ομορφιά και ενημερωνόμαστε συνέχεια για ότι καινούριο υπάρχει! Εντυπωσιαστήκαμε με τις ίνες κολλαγόνου και τα άμεσα ορατά αποτελέσματα τους!
To Beauty Project Rejenerist και η Άννα Βαφεία μας έδωσαν όλες τις πληροφορίες γύρω από Ίνες Πεπτιδίων Κολλαγόνου.
Οι Ίνες Πεπτιδίων Κολλαγόνου είναι μια θεραπεία της αισθητικής ιατρικής  που τα αποτελέσματά της είναι άκρως εντυπωσιακά ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις για κάποια  που είτε δε συμπαθεί τα  fillers ή το Botox,  είτε δεν έχει χρόνο ή χρήματα, αλλά θέλει να εξαλείψει τα σημάδια φθοράς σε χρόνο dt.  Είναι αρκετές φορές που στο ιατρείο μας καλούμαστε να καλύψουμε ή να μειώσουμε ρυτίδες και πτυχώσεις  με κίνητρο ένα κοινωνικό γεγονός όπως ένας γάμος ή ένα πάρτυ όπου το πρόσωπο οφείλει να λάμψει και να ανανεωθεί άμεσα σε πολύ μικρό περιθώριο χρόνου.
Αυτό ακριβώς προσφέρουν οι ίνες κολλαγόνου. Άμεση κάλυψη και ”γέμισμα” ρυτιδών προσώπου και λαιμού αμέσως μετά την εφαρμογή μίας θεραπείας. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μαγικό και συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας κατά την διάρκεια της συνεδρίας. Το συγκεκριμένο υλικό δεν έρχεται για να αντικαταστήσει τις εφαρμογές της πλαστικής χειρουργικής όπως το υαλουρονικό, όπου τα αποτελέσματα είναι μακρυπρόθεσμα και οι όγκοι του προσώπου επαναφέρονται και επανασχηματίζονται. Τα συγκεκριμένα πεπτίδια λειτουργούν βραχυπρόθεσμα (2 με 3 ημέρες) και προσφέρουν ένα ”αθώο” και εντελώς ασφαλές περιβάλλον θρέψης και φροντίδας των πτυχώσεων, ειδικά του μεσόφρυου, των ρινοπαρειακών και των ρυτίδων του λαιμού.
Επί της ουσίας τα πεπτίδια χρησιμεύουν ως δομικά στοιχεία όχι μόνο για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, αλλά και για την παραγωγή ινών ελαστίνης. Αυτές οι ίνες αποτελούν δομικά στοιχεία του δέρματός μας και προσδίδουν σταθερότητα και ελαστικότητα στους ιστούς.
Εφαρμόζοντας πεπτίδια στο δέρμα  δίνεται σήμα στο δέρμα να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, «γεμίζοντας» το δέρμα και αποκαθιστώντας ένα υγιές φραγμό του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα όταν εισάγετε πεπτίδια στο δέρμα το δέρμα σας θεωρώντας ότι υπάρχει κάποιο τραύμα στην επιδερμίδα προσπαθεί να αναπλαστεί και επομένως ενεργοποιεί τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου τοπικά στο σημείο εφαρμογής των πεπτιδίων με αποτέλεσμα τη λείανση των ρυτίδων και την ενυδάτωση του δέρματος.
Εάν λοιπόν χρειάζεστε μία άμεση τόνωση  και ένα εντυπωσιακό  make over δοκιμάστε άφοβα τη συγκεκριμένη θεραπεία. Θα εκπλαγείτε με τον νεότερο σας εαυτό!
Το Beauty project regenerist θα το βρείτε στην Γλυφάδα, Φοίβης 15
16675 Αθήνα
τηλ: 21 0894 6525
Ίνες κολλαγόνου
Δείτε το χώρο του Beauty Project Regenerist

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤέλειο!! Δύο γάμους σε μια μέρα έκανε η Κόνι Μεταξά!
Επόμενο άρθροΣασμός: O Δημήτρης Αλεξανδρής εισβάλλει στη σειρά με ρόλο έκπληξη