Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός Spoiler: Δείτε ποιον σκoτωσε ο Παύλος Βρουλάκης..

Σασμός Spoiler: Δείτε ποιον σκoτωσε ο Παύλος Βρουλάκης..

σασμός

Σασμός Spoiler: Δείτε ποιον σκoτωσε ο Παύλος Βρουλάκης; Ο Παύλος Βρουλάκης, ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, μπαίνει στη σειρά Σασμός σκορπώντας τον τρόμο. Ο θάνατος του Άγγελου ήταν αρκετός για να ξεσπάσει ένας ακόμη πόλεμος ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Σύμφωνα με το Youfly o Παύλος Βρουλάκης, ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης, μπαίνει στη σειρά Σασμός σκορπώντας τον τρόμο. Ο θάνατος του Άγγελου ήταν αρκετός για να ξεσπάσει ένας ακόμη πόλεμος ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Όσο κι αν παλεύει ο Μαθιός να αποδείξει το αντίθετο, όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του. Μέχρι να εντοπιστεί ο Κώστας, ο Μαθιός κρατείται στο τμήμα, εξοργισμένος, απελπισμένος…

Τί κρύβει στα αλήθεια ο Παύλος Βρουλάκης και γιατί λέγεται πως είναι δολοφόνος, στη σειρά Σασμός; Όπως όλα δείχνουν, ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης φαίνεται πως σκότωσε τον Σταματάκη στη φυλακή.

Έδωσε εντολή να πεθάνει ο άνθρωπος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Μάρκο Βρουλάκη, έξω από το ίδιο του το σπίτι. Αυτό το γνωρίζει η Καλλιόπη, για αυτό και η εκδίκηση είναι κάτι το αμοιβαίο. Όσο ο Παύλος θέλει να εκδικηθεί για τους αδικοχαμένους συγγενείς του, άλλο τόσο η Καλλιόπη παλεύει να δικαιώσει τον θάνατο του συζύγου της, στις φυλακές.

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη
Επόμενο άρθροΗ γη της ελιάς: Τι σχέση έχει η Αθηνά Βρεττάκου με τον Γρηγόρη Βαλτινό