Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να δώσει τέλος στην ζωή της στον β’...

Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να δώσει τέλος στην ζωή της στον β’ κύκλο

SASMOS σασμός

Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να δώσει τέλος στην ζωή της στον β’ κύκλο

Σύμφωνα με το https://youfly.com/ η Καλλιόπη επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός, ανανεωμένη και αποφασισμένη να κάνει τα πάντα, για να προστατεύσει την οικογένειά της! Ο Μαθιός οδηγείται στη φυλακή και όλοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Ένα ντόμινο εξελίξεων ξεκινά, με επίκεντρο τις δύο οικογένειες. Ένα πρόσωπο που θεωρούσαν όλοι νεκρό, επιστρέφει και αναλαμβάνει δράση: Θα εκδικηθεί για τον άδικο χαμό των Βρουλάκηδων, με κάθε κόστος.

Ο πόλεμος ξεκινά. Ο Παύλος Βρουλάκης κυνηγά τους Σταματάκηδες. Θέλει να τρέξει και το δικό τους αίμα, για να δικαιωθεί. Ο Μαθιός, ο Αστέρης και ο Νικηφόρος κινδυνεύουν να πεθάνουν…

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Η Καλλιόπη, προκειμένου να τους γλιτώσει, βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά της. Όσο η δεύτερη σεζόν προχωρά, η Καλλιόπη κάνει άθελά της το ένα λάθος μετά το άλλο, στη σειρά Σασμός.

Με βάση το βιβλίο, η τραγική αυτή ηρωίδα δίνει τέλος στη ζωή της. Μη μπορώντας να αντέξει το βάρος που κουβαλά για το κακό που έκανε, βάφει τα χέρια της με το ίδιο της το αίμα…

Αυτή η σκηνή θα αργήσει πολύ. Εάν τελικά η Καλλιόπη αποφασίσει να αυτοκτονήσει, αυτό είναι κάτι που θα συμβεί στο τέλος της σειράς. Οι τηλεθεατές αναμένουν με τεράστια αγωνία της εξελίξεις της δεύτερης σεζόν.

Θα καταφέρουν οι δύο οικογένειες να κάνουν Σασμό; Θα έρθει, επιτέλους, η ευτυχία στα σπιτικά τους; Μήπως στα νέα επεισόδια θα θρηνήσουμε Σταματάκηδες και όχι Βρουλάκηδες; Τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά για κανέναν. Η σύλληψη του Μαθιού είναι η αρχή του τέλους.

Ο Στέλιος Μάινας ξεκίνησε τα γυρίσματα στον Σασμό ως Βρουλάκης

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗyoufly.com
Προηγούμενο άρθροΤο 3ο θερινό σχολείο στην Κλειτορία Καλαβρύτων ανοίγει τις πύλες του
Επόμενο άρθροΟ Στέλιος Μάινας ξεκίνησε τα γυρίσματα στον Σασμό ως Βρουλάκης