Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης θα δολοφονήσει τον Χρήστο;

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης θα δολοφονήσει τον Χρήστο;

Η γη της ελιάς αλέξης Χρήστος

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης θα δολοφονήσει τον Χρήστο;

Γεμάτος εκπλήξεις και συνταρακτικές ανατροπές έρχεται ο β κύκλος της σειράς του Mega Η Γη της ελιάς.

Έτσι όπως τα έκανε η Μυρτάλη στα ερωτικά της, θα θέσει άθελά της και πάλι σε κίνδυνο τη ζωή ενός ανθρώπου. Δεν ξέρουμε ακόμη γιατί φιλήθηκε με τον Αλέξη ενώ τον σιχαινόταν, αλλά ο Αλέξης το έχει πάρει πολύ στα σοβάρα το γεγονός αυτό. Δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσά τους.

Η Μυρτάλη στα επόμενα επεισοδία θα διχαστεί ανάμεσα σε δυο άνδρες. Θα επιλέξει να είναι με τον Αλέξη ή με τον Χρήστο ή και με τους δύο;

Όπως είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Μυρτάλη με τον Αλέξη αντάλλαξαν ένα κινηματογραφικό φιλί πάθους. Ενώ είχε κάνει μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή με τον Χρήστο, δεν εισέπραττε από αυτόν το ανάλοφο ενδιαφέρον και έτσι ο αλαζονικός της χαρακτήρας την έριξε στην αγκαλιά του Αλέξη.

Η Μυρτάλη καταβάθος θέλει να μία ιδανική σχέση με τον Χρήστο αλλά τον τελευταίο καιρό έβλεπε στα ονειρά της πως κάνει έρωτα με τον Αλέξη. Μπερδεμένα τα πράγματα.

Ο Αλέξης όμως δεν αστειεύεται καθόλου με τον έρωτα της Μυρτάλης. Στον παρελθόν σκότωσε τον ίδιο του τον αδελφό προκεμένου να τους χωρίσει. Ο έρωτας που νιώθει γι αυτήν είναι εμμονικός και επικίνδυνος. Ο περίεργος τρόπος σκέψης του και ο απαράμιλλος έρωτας του για την Μυρτάλη θα τον κάνουν να θολώσει από μίσος και εκδίκηση.

Η Γη της Ελιάς

Το παρελθόν του Χρήστου δεν είναι ιδιαίτερα αθώο ενώ ακόμα οι λόγοι που τον έφεραν πίσω στην Μάνη παραμένουν άγνωστοι. Ο Αλέξης δεν πρόκειται να πάρει τόσο ψύχραιμα ότι η Μυρτάκη έχει σχέση με τον Χρήστο και έτσι ο άτυχος νέος θα μετατραπεί σε κόκκινο πανί στα μάτια του.

Οι δύο νεαροί δε θα αργήσουν να έρθουν αντιμέτωποι, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην συνέχεια της ιστορίας. η συνέχεια επί της οθόνης….

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΙάκωβος Γκόγκουα: Ξανάγινε παιδί στο μαγικό «Pacman Sunset Bar Restaurant» της Σαντορίνης
Επόμενο άρθροΠέθανε αθόρυβα η «Μάχη» από τα «Εγκλήματα», Σούλα Αθανασιάδου