Αρχική ΖΩΔΙΑ Ο λόγος που κλαίει το κάθε ζώδιο είναι για γέλια! Ποιοι το…...

Ο λόγος που κλαίει το κάθε ζώδιο είναι για γέλια! Ποιοι το… βρέχουν το μαντίλι και ποιοι είναι οι αναίσθητοι

ζώδια-κλάμα-mediamagazine.gr_-1021×580

Το θέμα είναι ότι δεν κλαίνε όλοι οι άνθρωποι για τον ίδιο λόγο.

Ένα πράγμα που μπορεί κάποιον να τον κάνει κομμάτια, για τον άλλο είναι ένα τίποτα, και απορεί. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα ευαίσθητα σημεία των ζωδίων, που μπορούν να τα κάνουν να βάλουν τα κλάματα, τα καημένα… Χαρτομάντιλα γρήγορα.

Κριός

Αποτέλεσμα εικόνας για ugly cry gif

Ο Κριός θα κλάψει με λυγμούς αν χάσει σε έναν αγώνα. Οποιοδήποτε αγώνα. Έχουν πολύ ανταγωνιστικό πνεύμα και δεν τους αρέσει να είναι πουθενά δεύτεροι. Οπότε, και σε ένα παιχνίδι τάβλι στην παραλία, είναι ικανοί να τα μπήξουν γιατί έχασαν. Επίσης θα κλάψουν πικρά αν τους χωρίσετε και δεν έχουν αμέσως κανονίσει άλλο ραντεβού. Δεν αντέχουν καθόλου την ιδέα ότι θα περάσουν ένα βράδυ χωρίς ερωτική διασκέδαση, μόνο και μόνο επειδή σας ήρθε να χωρίσετε!

Ταύρος

Αποτέλεσμα εικόνας για ugly cry gif

Ο Ταύρος είναι ευσυγκίνητος. Κατ’ αρχάς, μπορεί να κλάψει από χαρά, γιατί του χαρίσατε κάτι όμορφο. Θα κλάψει και επειδή του είπατε ότι τον αγαπάτε. Και θα κλάψει πάρα μα πάρα πολύ και στα σοβαρά, αν τυχόν χωρίσετε. Έχει μεγάλη σημασία για τον Ταύρο η σχέση του, την θεωρεί κάστρο του, και αν χωρίσει το κάστρο του γκρεμίζεται. Δεν αντέχει να το χτίζει από την αρχή και τον πιάνουν κλάματα και απελπισία.

Δίδυμοι

Σχετική εικόνα

Ο μόνος τρόπος να κλάψει ο Δίδυμος είναι να φάει ένα γερό χέρι ξύλο από τους γονείς του. Στην ενήλικη ζωή του δύσκολα θα κλάψει, έως και ποτέ. Έχει τόσο χιούμορ και αυτοσαρκασμό, που το κλάμα δεν χωράει στη ζωή του. Προσοχή όμως, το γέλιο του είναι πολλές φορές πικρό, είναι το κλάμα που δεν καταδέχεται. Θέλει κι αυτός συμπαράσταση για να μην σπάσει.

Καρκίνος

Αποτέλεσμα εικόνας για crying funny gif

Ο Καρκίνος θα κλάψει για τα πάντα και θα το ευχαριστηθεί. Θα κλάψει κυρίως επειδή κάτι πάει στραβά με την οικογένειά του, αλλά και όλα τέλεια να πηγαίνουν, είναι τόσο ανασφαλής που δεν το καταλαβαίνει, οπότε πάλι κλαίει. Κλαίει πολύ και χορταστικά και άμα τον πιάσει η αυτολύπηση τελειώνει μεθαύριο. Επίσης θα κλάψει αν κάνει λάθος και σας πληγώσει. Θα κλάψει με ειλικρίνεια, αλλά θα ξανακάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Θα σας πληγώσει ξανά, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα, ρίχνει ένα κλάμα ακόμα.

Λέων

Αποτέλεσμα εικόνας για ugly cry gif

Ο Λέων θα κλάψει όταν του πληγώσουν τον εγωισμό του. Άρα, κλαίει συχνά, γιατί ο εγωισμός του είναι τόσο μεγάλος, που όλο και κάποια σκουντιά θα φάει. Αλλά κλαίει στο μπάνιο του, κατά προτίμηση, για να μην τον δει κανείς και χάσει το κύρος του. Αν κλάψει δημόσια ή στην αγκαλιά σας είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και σημαίνει ότι θέλει υποστήριξη ψυχολογική.

Παρθένος

Σχετική εικόνα

Ο Παρθένος θα κλάψει από τα νεύρα του, γιατί δεν μπόρεσε να πει τον τελευταίο λόγο. Θέλει πάντα να έχει δίκιο και μπορεί να πει σκληρά πράγματα, όταν τον πιάνουν τα επικριτικά του. Αλλά αν κάποιος του θυμίσει τα δικά του λάθη με τρόπο που δεν μπορεί να αντιμιλήσει, θα σκάσει από το κακό του και θα κλάψει. Επίσης θα κλάψει σε άσχετες ώρες, γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύ ευαίσθητος. Ένα τραγούδι ή ένας στίχος ή ο πόνος κάποιου μπορεί να τον κάνει κομμάτια και να τα μπήξει, σιγανά όμως και με πολύ στιλ.

Ζυγός

Σχετική εικόνα

Ο Ζυγός κλαίει για τα πάντα. Και για την διεθνή πολιτική κατάσταση και γιατί ένα παιδάκι υποφέρει και γιατί άκουσε ένα τραγούδι από τα παλιά. Κυρίως όμως θα τον πιάσουν μεγάλοι λυγμοί όταν σκέφτεται τα πόσα έχει προσφέρει και δεν του τα έχουν αναγνωρίσει. Είναι αλήθεια ότι προσφέρει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βάζει ένα φρένο στο πόσα μπορεί να δώσει, περιμένει από τους άλλους να χορτάσουν. Αδύνατον αυτό, οπότε όταν τα πάρει στο κρανίο και πέσει στα παράπονα, κλαίει τρία μερόνυχτα, με ενδιάμεσα διαλλείματα όπου γελάει και εσύ νομίζεις ότι πάει, πέρασε, ενώ ο Ζυγός απλά ξανά προς τη δόξα τραβά…

Σκορπιός

Σχετική εικόνα

Ο Σκορπιός θα κλάψει γιατί σου ζήτησε να τον δαγκώσεις όταν κάνετε σεξ, και πονάει, βέβαια. Αλλά του αρέσει. Κλαίει και ευχαριστιέται, γιατί η οδύνη του αρέσει πάρα πολύ. Επίσης θα κλάψει σαν μωρό και χωρίς να ντραπεί καθόλου, αν χωρίσετε. Θα κλάψει μπροστά σε όλους τους φίλους σας, ρίχνοντας και τις ανάλογες κατάρες, δεν έχει πρόβλημα. Θα κλάψει επίσης γιατί τον υποτίμησαν άνθρωποι που τους είχε εμπιστοσύνη, γιατί στις φιλίες του είναι πολύ απαιτητικός και θέλει όλοι να τον προσκυνούν. Αν δεν το καταφέρει, θα βάλει τα κλάματα για να δείξει πόσο ανθρώπινος είναι.

Τοξότης

Αποτέλεσμα εικόνας για ugly cry gif

Ο Τοξότης θα κλάψει πάρα πολύ άμα τον αδικήσουν. Δεν αντέχει καθόλου την αδικία, ούτε στον εαυτό του, ούτε σοτυς άλλους. Κλαίει σπάνια, αλλά επιθετικά, με φωνές και πολλούς λυγμούς. Αν ένας Τοξότης φτάσει να κλάψει, όλοι πρέπει να κάνουν πίσω και να τον αφήσουν να ανασάνει – δίνοντάς του πολλή αγάπη – γιατί μπορεί να γίνει αυτοκαταστροφικός. Επειδή είναι πολύ έξυπνος, αλλά και πολύ ανασφαλής, εύκολα μπορεί να πέσει σε περιόδους μελαγχολίας. Οι οποίες έχουν το κακό να μην φαίνονται κιόλας. Είναι πολύ ευαίσθητος και συναισθηματικός και ας προσπαθεί να μην το δείχνει.

Αιγόκερως

Αποτέλεσμα εικόνας για crying funny gif

Ο Αιγόκερως θα κλάψει από εγωισμό γιατί δεν κατάφερε τους στόχους του, πράγμα που για έναν Αιγόκερω είναι απολύτως απαράδεκτο. Επίσης θα κλάψει για τη γενική αδικία, και εκεί θα μείνει, δεν θέλει να ανακατεύεται στις δουλειές των άλλων, άρα ούτε και της κοινωνίας. Θα κλάψει από νεύρα μπροστά σε μεγάλο ακροατήριο, αν κρίνει ότι αυτό θα προωθήσει τον σκοπό του, που συνήθως είναι καλός όμως. Και θα κλάψει και όταν πιει λίγο παραπάνω, γιατί τότε λύνει τις αναστολές του και φαίνεται πόσο καλός άνθρωπος είναι.

Υδροχόος

Αποτέλεσμα εικόνας για crying funny gif

Ο Υδροχόος θα κλάψει για τα πιο παράδοξα πράγματα και στις πιο παράδοξες στιγμές. Μπορεί να βάλει τα κλάματα στη μέση μιας εντελώς αυστηρής επαγγελματικής συνάντησης, γιατί είναι ένα βαθιά ορμητικό άτομο στην πραγματικότητα. Θα κλάψει επίσης αν του στερήσουν την ελευθερία του, πράγμα που του συμβαίνει συχνά και με διάφορους τρόπους. Αγαπάει την ελευθερία του και μερικές φορές την απομόνωση του. Το να του περιορίζουν τον ζωτικό του χώρο τον κάνει να έχει νευρική υπερδιέγερση, που φτάνει σε λυγμούς.

Ιχθύς

Σχετική εικόνα

Οι Ιχθύς θα κλάψουν όταν νιώσουν ότι η ζωή θα κρατήσει πολύ ακόμα και πρέπει να κάνουν πολλά και αμέσως. Είναι πολύ νωχελικά άτομα, δεν έχουν γεννηθεί για σκληρές εργασίες, και η καθημερινότητα τους πιέζει. Και τότε κλαίνε, αφού πρώτα πιούνε. Οι Ιχθύς το συνηθίζουν να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα, λόγω του σκοτεινού τους Ποσειδώνα, που ευνοεί την ψευδαίσθηση. Εκεί μέσα, μέσα στην ψευδαίσθηση, θα κλάψουν πολύ, χωρίς αυτό όμως να τους λυτρώνει. Είναι πολύ συναισθηματικοί.

πηγή: oroskopos.tv

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Τσίπρας φιγουράρει ως Κολοκοτρώνης σε έκθεση τέχνης στο Ηράκλειο
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστική δήλωση Χολίδη: «Αυτός με γλίτωσε από τα ναρκωτικά»