Αρχική RETROLOVERS Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον η πρωταγωνίστρια του Grease

Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον η πρωταγωνίστρια του Grease

Πέθανε η Ολίβια

Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον η πρωταγωνίστρια του Grease

Η διάσημη ηθοποιός – μουσικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί. Στο πλάι της ήταν οι συγγένεις της και οι φίλοι της.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον (26 Σεπτεμβρίου 1948) ήταν Αγγλο-Αυστραλή τραγουδίστρια, στιχουργός, ηθοποιός, χορεύτρια, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια. Είχε λάβει τέσσερις φορές βραβείο Γκράμμυ και έχει μπει πέντε φορές στο number-one και δέκα φορές στο top-ten του Billboard Hot 100 ενώ δυο δίσκοι της έχουν καταλάβει την πρώτη θέση στο Billboard 200. Έντεκα από τα singles της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων δίσκων) και 14 δίσκοι της (συμπεριλαμβανομένων δυο πλατινένιων και τεσσάρων διπλά πλατινένιων) έχουν γίνει χρυσοί.

Έχει πουλήσει σχεδόν 100 εκατ. δίσκους παγκοσμίως και θεωρείται μια από τους καλλιτέχνες με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως. Πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ Grease (1978) και το ομώνυμο τραγούδι είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της μουσικής ενώ το single “You’re the One That I Want”, με τον συμπρωταγωνιστή της Τζον Τραβόλτα, είναι ένα από τα singles με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον η πρωταγωνίστρια του Grease

Η Ολίβια Νιούτον Τζον ήταν πρέσβειρα κατά του καρκίνου του μαστού από το 1992, οπότε και εκδήλωσε για πρώτη φορά την ασθένεια. Μάλιστα, στη Μελβούρνη, αντικαρκινικό κέντρο έχει πάρει το όνομά της.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣτάθης Παναγιωτόπουλος: Άδειο το μαγαζί του, Του έχουν γυρίσει την πλάτη οι ντόπιοι αλλά και οι τουρίστες
Επόμενο άρθροΣΟΚ: 26χρονη μαχαiρωσε τον 57χρονο πατέρα της