Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η Στέλλα καταρρέει γιατί δεν μπόρεσε να στεριώσει με κανέναν άντρα

Σασμός: Η Στέλλα καταρρέει γιατί δεν μπόρεσε να στεριώσει με κανέναν άντρα

sasmos σασμός Σασμός: Η Στέλλα

Σασμός: Η Στέλλα καταρρέει γιατί δεν μπόρεσε να στεριώσει με κανέναν άντρα

Κι ενώ η πανέμορφη δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη στο πρώτο κύκλο ετοιμάζοταν να παντρευτεί τον Αστέρη και έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, όλα άλλαξαν ξαφνικά. Ο Αστέρης ερωτεύτηκε την Αργυρώ και μόλις την ξαναβρήκε στο χωριό, άφησε την νεαρή δικηγόρο σχεδόν αμέσως. Απογοητευμένη από θυμό έκανε σπασμωδικές κινήσεις για να μάθει την αλήθεια μέχρι που είχε γίνει ράκος.

Λίγες μέρες πριν ο Αστέρης γνώρισε τον έρωτα της ζωής του την Αργυρώ Βρουλάκη και όλα ανατράπηκαν. Η Στέλλα έχασε για πάντα τον Αστέρη που αγαπάει και στηρίζει ακόμα. Τον βοήθησε μέχρι και στην αθώωση του, αλλά αυτός παραμένει ερωτευμένος με την Αργυρώ.

Ένω είχε χωρίσει με τον Αστέρη μαθαίνει από τον γυναικολόγο της ότι είναι έγκυος και αυτό της έδωσε ελπίδες. Γρήγορα όμως εξαφανίστηκαν κι αυτές διότι η Στέλλα απέβαλε.

Μετά από κάποιο διάστημα είπε να συνεχίσει μπροστά και γνώρισε τυχαία τον ξάδελφό του Αστέρη και γιατρό του χωριού τον Άγγελο. Γρήγορα όμως η ζήλεια του δεν την άφησε να αφεθεί μαζί του και να δημιουργήσουν μία όμορφη σχέση και έτσι οδηγήθηκαν στον χωρισμό.

Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βλέπονται κρυφά

Η νεαρή δικηγόρος μετά από λίγο καιρό γνωρίζει τον Γεράσιμο. Την φλέρταρε ιδιόρυθμα και την πλησίασε με έναν δικό του τρόπο που την συγκίνησε. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Στέλλα ερωτεύτηκε ξανά, ο Γεράσιμος της ανακοινώνει πως φεύγει και αν τον θέλει κι αυτή όσο κι αυτός να τον ακουλουθήσει. Η Στέλλα έκανε πίσω χωρίς δεύτερη σκέψη και έτσι έμεινε και πάλι μόνη.

Σασμός- spoiler: Η Άσπα εκδικείται τον θάνατο του Άγγελου

Μετά τη σύλληψη του Μαθιού η Στέλλα υποστηρίζει και πάλι την οικογένεια των Σταματάκηδων αφού δεν έχει πάψει στιγμή να αγαπά τον Αστέρη. Η Στέλλα ελπίζει σε μία  επανασύνδεση με τον Αστέρη, αλλά αυτός δεν έχει άλλη στο μυαλό του εκτός από την Αργυρώ.

Αυτό θα την διαλύσει συναισθηματικά και ψυχολογικά και δυστυχώς θα καταρρεύσει για δεύτερη φορά στον β’ κύκλο της σειράς.

Αναμένουμε λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Δείτε σχετικά άρθρα:

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα είναι απρόβλεπτος και σκληρός σαν πέτρα

Σασμός: Ο Νικηφόρος δείχνει το πραγματικό εκδικητικό του χαρακτήρα

Σασμός: Ο φονιάς του Άγγελου, ο Κώστας, έγινε καπνός!

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το φύλο του μωρού της
Επόμενο άρθροΚαιρός : Έρχεται κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με κεραυνούς και χαλαζοπτώσεις