Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Καλλιόπη ”Ο μικρός Πετρής είναι ένας Σταματάκης”

Σασμός: Καλλιόπη ”Ο μικρός Πετρής είναι ένας Σταματάκης”

Σασμός

Σασμός: Καλλιόπη ”Ο μικρός Πετρής είναι ένας Σταματάκης”

Ποιος είδε την Καλλιόπη και δεν τη φοβήθηκε! Μόλις φτάνει στα αυτιά της πως το μικρό παιδάκι που είχε συναντήσει στο νεκροταφείο στην αγκαλιά του Σταύρου πως είναι εγγόνι της γίνεται θηρίο! ”Είναι ένας Σταματάκης, και δεν πρέπει να μεγαλώσει με τους Βρουλάκηδες” αναφωνεί.

Η Αργυρώ θα παλέψει ολομόναχη για την διεκδίκηση του μικρού Πετρή αφού ο Στάυρος θα την πιάσει να είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Αστέρη και θα την εγκαταλείψει.

Ο Αστέρης που δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει την Αργυρώ μόλις μάθει την αλήθεια δεν θα μπορεί να κρύψει την χαρά του, όμως το ψέμα δεν μπορεί να το συγχωρέσει με τίποτα, Έτσι θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον μικρό Πετρή με την συμπαράσταση όλων. Δεν μπορεί να πιστέψει πως όλο αυτό το διάστημα ζούσε σε μία αυταπάτη και ήταν απών από τη ζωή του παιδιού του.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ ακούει συνέχεια το μήνυμα του Αστέρη – Σκέφτεται τη ζωή που είχαν και πονά

Μια καινούργια διαμάχη θα ξεσπάσει ανάμεσα στους Σταμακήδες και τους Βρουλάκηδες με επίκεντρο τον μικρό Πέτρη. Η Αργυρώ θα καταρρεύσει. Δεμ θα μπορέσει να ζήσει χωρίς τον παιδί της και χωρίς την αγάπη του Αστέρη που ποτέ δεν ξεπέρασε.

Η Καλλιόπη θα κάνει όλο το χωρίο άνω κάτω και θα κυρήξει πόλεμο με τους Βρουλάκηδες για την κηδεμονία του εγγόνου της. Τον θέλει απεγνωσμένα και θα γυρίσει γη και ουρανό προκειμένου να τον πάρει σπίτι τους. Ο μικρός Πετρής δεν θα είναι πια ασφαλής και όλα μπορεί να ανατραπούν μετά την αποκαλύψη της αλήθειας.

Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει τι γίνεται πίσω από τη πλάτη του και αντιδρά

Αναμένουμε λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Δείτε σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ Μάγκας ζει! Μεγάλη πατάτα η είδηση του θανάτου του!
Επόμενο άρθροΛευτέρης Πετρούνιας: Προκρίθηκε άνετα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος