Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Μάγισσα: Πότε ξεκινάει η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Μάγισσα: Πότε ξεκινάει η νέα σειρά του ΑΝΤ1

μάγισσα

Μάγισσα: Πότε ξεκινάει η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς ”Άγριες Μέλισσες” Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, έχουν αρχίσει να γράφουν την πλοκή για τη νέα σειρά- εποχής – του ΑΝΤ1, τη «Μάγισσα» την οποία θα σκηνοθετήσει ο υπερταλαντούχος Λευτέρης Χαρίτος.

Στον κεντρικό ρόλο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τον Ιούνιο,  σεναριογράφοι και σκηνοθέτης επέλεξαν ομόφωνα την Έλλη Τρίγγου (η Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες»). Δεν είναι όμως μόνον εκείνη που συμμετέχει στο νέο σήριαλ, από το καστ των Άγριων Μελισσών!

Σε κεντρικούς ρόλους θα δούμε τον Αναστάση Ροϊλό, τον Γιώργο Γάλλο, το Νίκο Ψαρρά, την Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η «Μάγισσα» είναι ιστορική δραματική μυθοπλασία, χρονικά ενταγμένη στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας στις παρυφές της Ελληνικής Επανάστασης.

Μάγισσα: Πότε ξεκινάει η νέα σειρά του ΑΝΤ1:

Ο Λευτέρης Χαρίτος, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης που έγινε γνωστός μέσα από την σκηνοθεσία των Άγριων Μελισσών και θα σκηνοθετεί και την νέα σειρά “Η Μάγισσα” μίλησε πριν από λίγες ημέρες στον Χρήστο Ιερείδη για λογαριασμό του site “Το Ποντίκι”. Εκεί αναφέρθηκε και για τις ημέρες προβολής αλλά και για τον αριθμο επεισοδίων.

Δείτε την συνέντευξη του Λευτέρη Χαρίτου ΕΔΩ

Στην συνέντευξη είπε:

«Η Μάγισσα καταρχάς δεν ήταν στο πρόγραμμα. Γνωρίζετε άλλωστε τί προηγήθηκε και συνέβη στην πορεία με τη σειρά Ντέρτι. Έπειτα μην ξεχνάτε ότι οι Άγριες μέλισσες ολοκληρώθηκαν μέσα Ιουλίου και ως λίγο πριν από το φινάλε γράφονταν τα σενάρια τους.

Η Μάγισσα θα μπει σε διαδικασία παραγωγής το φθινόπωρο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο και με συνολικά 60 επεισόδια που θα μεταδίδονται δύο μέρες την εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023».

Η νέα σειρά λοιπόν του ΑΝΤ1, που έρχεται να ταράξει τα νερά της τηλεθέασης, θα κάνει την εμφάνισή της στο χειμώνα του 2023

Δείτε ακόμη: Μάθε την ηλικία του Δημήτρη Ήμελλου και λεπτομέρειες από την ζωή του

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤζώρτζης Παπαδόπουλος:”Λειτουργώ ως δορυφόρος γύρω από θέατρο”
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή γνωστός πρωταγωνιστής του «Beverly Hills 90210»