Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Μάγισσα: Τι λέει ο σκηνοθέτης της νέας σειράς, Λευτέρης Χαρίτος…

Μάγισσα: Τι λέει ο σκηνοθέτης της νέας σειράς, Λευτέρης Χαρίτος…

μαγισσα

Μάγισσα: Τι λέει ο σκηνοθέτης της νέας σειράς, Λευτέρης Χαρίτος… Ο σκηνοθέτης της πολλά υποσχόμενης σειράς μίλησε στο pontiki για τις μέλισσες αλλά και την Μάγισσα.

Η υπόθεση του σήριαλ μας πηγαίνει πολύ πίσω, χρονολογικά στο 1818 στην περιοχή της Μάνης. Η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πριν την Ελληνική Επανάσταση, ενώ οι πρώτες κινήσεις γι αυτή έχουν ήδη ξεκινήσει.

Τα πρώτα επεισόδια ξεκινούν με την έχθρα δυο εύπορων οικογενειών. Μεταξύ τους υπάρχει μια βεντέτα και οι κοντινοί τους άνθρωποι έχουν βάλει σκοπό να μονιάσουν τις δυο οικογένειες ώστε να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες.  Ο μόνος στόχος πρέπει να είναι η επιτυχία της Ελληνικής επανάστασης.

Στον κεντρικό ρόλο σεναριογράφοι και σκηνοθέτης επέλεξαν την Έλλη Τρίγγου (η Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες»). Δεν είναι όμως μόνον εκείνη που συνεχίζει στην επόμενη… πίστα μυθοπλασίας των Τσαμπάνη- Καλκόβαλη.

Σε επίσης κομβικούς ρόλους θα δούμε τον Αναστάση Ροϊλό, τον Γιώργο Γάλλο, το Νίκο Ψαρρά, την Μαρκέλλα Γιαννάτου.
Μάγισσα: Τι λέει ο σκηνοθέτης της νέας σειράς, Λευτέρης Χαρίτος…

Η «Μάγισσα» θα παρουσιαστεί στην ίδια λογική προβολής με τις «Άγριες μέλισσες»;

Η «Μάγισσα» καταρχάς δεν ήταν στο πρόγραμμα. Γνωρίζετε άλλωστε τί προηγήθηκε και συνέβη στην πορεία με τη σειρά «Ντέρτι». Έπειτα μην ξεχνάτε ότι οι «Άγριες μέλισσες» ολοκληρώθηκαν μέσα Ιουλίου και ως λίγο πριν από το φινάλε γράφονταν τα σενάρια τους.

Η «Μάγισσα» θα μπει σε διαδικασία παραγωγής το φθινόπωρο για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο και με συνολικά 60 επεισόδια που θα μεταδίδονται δύο φορές την εβδομάδα να έχει ολοκληρωθεί τον Ιούλιο του 2023.

Θίξατε και θέματα ενδοοικογενειακής βίας, κακοποίησης, πατριαρχίας. Στη «Μάγισσα» θα συμβεί κάτι παρόμοιο;

Ό,τι αγγίξαμε με τη σειρά ουδέποτε συζητήθηκε εκ προοιμίου. Κανένα από τα θέματα που «φωτίσαμε» δεν μπήκε στο κείμενο επίτηδες γιατί ήταν στην επικαιρότητα, όπως για παράδειγμα το κίνημα του #MeToo. Ό,τι παρουσιάστηκε ήταν από καιρό χωνεμένο στην γραφή των σεναριογράφων.

Για παράδειγμα στη «Μάγισσα» τί να πεις για το #MeToo, όταν την εποχή που είναι ενταγμένη η πλοκή της απλώς σού παίρναν το κεφάλι. Είναι μια σκληρή και σκοτεινή σειρά για μια σκληρή και σκοτεινή εποχή όπου κυριαρχούσε «ο θάνατος σου, η ζωή μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διαβάστε σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΆπιστος Spoiler: Κλείνουν την Ντερίν σε ψυχιατρική κλινική
Επόμενο άρθροLord of the Rings: Το νέο επίσημο τρέιλερ της σειράς συναρπάζει