Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Εκπομπές Γιώργος Καραμίχος: Αναλαμβάνει το νεό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1

Γιώργος Καραμίχος: Αναλαμβάνει το νεό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1

Γιώργος Καραμίχος

Γιώργος Καραμίχος: Αναλαμβάνει το νεό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ1 για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα, τόσο σε ψυχαγωγικές εκπομπές όσο και σε πρωτότυπες προτάσεις μυθοπλασίας. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει, μεταξύ άλλων το νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας ”Πες τη λέξη΄΄, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00.

Πρόσφατα μάλιστα οριστικοποιήθηκε το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσιάση του και αυτό δεν είναι άλλο από τον ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο.

Ο ίδιος, σε κάθε επεισόδιο, υποδέχεται δύο αντίπαλους παίκτες, οι οποίοι φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο διάσημους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιοτήτας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

Ο νικητής κάθε επεισοδίου θα κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαλθο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερα κέρδη στο τσακ ποτ του τελικου γύρου και να εξασφαλίσειτ η συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο. Όμως και ο παίκτης που δεν θα καταφέρνει να φτάσει στη νίκη έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει.

Ο Γιώργος Καραμίχος θα πρωταγωνιστεί και στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 ”Μια νύχτα του Αυγούστου”.

Πηγή: My Tv

Γιάννης Μπέζος: Θα παρουσιάσει μουσική εκπομπή στο Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα, έφυγε από κοντά μας η Γκιζέλα Ντάλι
Επόμενο άρθροΠαραλία: Πότε ξεκινάει η νέα σειρά με επίκεντρο τα Μάταλα