Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Σασμός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Σασμός: Η Αργυρώ

Σασμός: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00. αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του ALPHA κι εμείς σας εξασφαλίσαμε όλα όσα πρόκειται να δούμε στα πρώτα επεισόδια. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Νέες αίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλλήματα συνθέτουν τα καινούργια επεισόδια.

Η ιστορία συνέχιζεται με τον β’ κύκλο της βέντετας μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματακήδων, να αναζωπυρώνεται καθώς η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολ΄βνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και τα νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές και κινούν τον ιμάντα της ιστορίας οδηγώντας τη δράση στην απόλυτη καρύφωση!

σασμός

Η αρχή της σεζόν βρίσκει τον Αστέρη και την Αργυρώ χωριστά. Ο Αστέρης έχει γίνει ο δότης του νεφρού της, μια πράξη-απόδειξη της μεγάλης αγάπης του γι’ αυτήν. Η Αργυρώ όμως δεν το ξέρει ακόμα. Και μετά την απρόσμενη αποκάλυψη ότι ο Αστέρης είναι ο ”Χρήστος” ο φίλος του Σταύρου, το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Άγγελου, που βρίσκεται δολοφονημένος στο χωρίο, καταρρακώνει την οικογενεία Βρουλάκη, αναζωπυρωνει την ένταση και το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών και πυροδεοτεί νέες απρόσμενες εξελίξεις στην ιστορία.

σασμός

Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία όπου η Βασιλική περίμενει ντυμένη νύφη, ενώ η Αργυρώ, ο Σταύρος και ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγια Ειρήνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της και όλοι προσπαθούν να τη στηρίξουν, καθώς η υγεία της είναι εύθραστη.

Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντωνη την εμπλοκή του Μαθιού με το στυγερό έγκλημα, η Αργηρώ ακούει πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς και θόλωνει. Η κοπέλα θολώνει από μίσος και θέλει και η ίδια να βάψει τα χέρια της με αίμα εάν κι αυτή τη φορά δεν τιμωρηθεί ο φονιάς.

Στο μεταξύ ο Μανόλης βασανίζεται από τύψεις για τον θάνατο του Άγγελου και ελιναι αποφασισμένος να μιλήσει στην Αστυνομία και να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει.

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ ακούει συνέχεια το μήνυμα του Αστέρη – Σκέφτεται τη ζωή που είχαν και πονά


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η Αλέκα Κατσέλη
Επόμενο άρθροΜε μια «AΝΟΙΞΗ» κατά του Φασισμού, επιστρέφει το Tunnel of Oppression, στο VAULT