Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Μαθιός «Καλωσόρισες Παύλο… αλλά δεν σε φοβάμαι»

Σασμός: Μαθιός «Καλωσόρισες Παύλο… αλλά δεν σε φοβάμαι»

Σασμός:

Σασμός: Μαθιός προς Παύλο «Καλωσόρισες… αλλά δεν σε φοβάμαι»

Συγκλονιστική αναμενέται η στιγμή που θα συναντηθεί ο Μαθιός με τον Παύλο Βρουλάκη που γύρισε για εκδίκηση. Ενώ όλοι τον τρέμουν στο χωριό, ο Μαθιός φαίνεται να μην τον παίρνει σοβαρά. Μάλιστα θα τον εξοργίσει με την αλλαζονική συμπεριφορά του.

Ο Μαθιός θα βγει από τη φυλακή με την βοήθεια της μητέρας του Καλλιόπης που θα πάρει την ευθύνη για το φόνο. Έτσι ο Μαθιός θα γυρίζει και πάλι ελεύθερος στο χωρίο και θα συναντηθεί με τον Παύλο τυχαία στο δρόμο.

Τα βλέμματα που θα ανταλλάξουν αλλά και τα λόγια που θα πουν θα είναι καταλυτικά για τη συνέχεια που θα ακολουθήσει. Ο Παύλος απτόητος θα του ζητήσει αμέσως εξηγήσεις για τον χαμό τριών μελών της οικογένειά του. Ο Μαθιός όμως θα γυρίσει και θα του πει: «Καλωσόρισες… αλλά δεν σε φοβάμαι».

Έτσι ο Παύλος αφού βλέπει αυτή τη προκλητική συμπεριφορά του Μαθιού αποφασίζει να τον τρομάξει με μια επίθεση στην Βασιλική, την γυναίκα που αγαπά όσο κανέναν άλλο στη ζωή του. Θα έχει συνεργό του τον Ευθύμη, ένα παλιό φίλο του και πρωήν φυλακισμένο που βγήκε από τη φυλάκη και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Στη φυλακή έκανε πολλές γνωριμίες και θα φανεί πολύ χρήσιμος στον Βρουλάκη.

Αναμένουμε λοιπόν στις 29 Σεπτεμβρίου με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του ΑLPHA!

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ ακούει συνέχεια το μήνυμα του Αστέρη – Σκέφτεται τη ζωή που είχαν και πονά


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΘεονόη: «Η Σοφία Βόσσου δίνει τις σωστές βάσεις στη φωνή μου»
Επόμενο άρθροΚαιρός: Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές