Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η Μάρθα Καραγιάννη πέθανε ενώ μιλούσε με τον Σούρα στο τηλέφωνο

Η Μάρθα Καραγιάννη πέθανε ενώ μιλούσε με τον Σούρα στο τηλέφωνο

Η Μάρθα Καραγιάννη πέθανε

Η Μάρθα Καραγιάννη πέθανε ενώ μιλούσε με τον Σούρα στο τηλέφωνο

Για την “γειτονιά των αγγέλων” ταξίδεψε την Κυριακή 18/9 η Μάρθα Καραγιάννη, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Την ανακοίνωση του θανάτου της έκανε ο γνωστός ψυχίατρος και φίλος της ηθοποιού Δημήτρης Σούρας, που ήταν στο πλευρό της έως το τέλος.

Τα όσα αποκάλυψε στον Alpha και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού ο κ. Σούρας, η φίλη της Ντόρα που ήταν μαζί της του τηλεφώνησε για να πει πως δεν είναι καλά και ο ίδιος ζήτησε να μιλήσει με την ηθοποιό.

“Μου είπε ‘Καλημέρα Δημήτρη’. Λέω δε μου φτάνει αυτό, θέλω να μου πεις και κάτι παραπάνω. Να μου πεις ‘καλημέρα. τι κάνεις, πως είσαι. Είπε ‘κα’ και μετά σταμάτησε“, είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ψυχίατρος.

Αμέσως είπε στη Ντόρα να πάρει τηλέφωνο γιατρό και ασθενοφόρο. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά, αφού μετά από 3 λεπτά τον πήρε πίσω ουρλιάζοντας, λέγοντας πως η Μάρθα Καραγιάννη είχε πεθάνει.

“Για μένα έφυγε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος” είπε συντετριμμένος ο Δημήτρης Σούρας. “Το πιο δυσάρεστο είναι ότι σε μένα έμελλε να υπογράψω το θάνατό της σα γιατρός“, είπε ακόμα ο Δημήτρης Σούρας.

Συντετριμμένος είναι και ο Μάκης Δελαπόρτας για τον χαμό της καλής του φίλης και σπουδαίας ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου.

“Με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν. Δεν το πίστευα και πήρα τηλέφωνο στο σπίτι της. Τελικά είναι αλήθεια. Είμαι συγκλονισμένος… Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν ήταν τόσο άσχημα η Μάρθα, γιατί είχα συνεχή επαφή με τη Ντόρα που έμενε μαζί της” ανέφερε και πρόσθεσε πως “έχω σοκαριστεί, δεν το περίμενα”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “από πέρυσι είχε αποφασίσει ότι δεν ήθελε να ξαναεμφανιστεί. Ήξερε ότι είχε ξεκινήσει το πρόβλημα της υγείας της, δεν ήθελε να εκτίθεται στα φώτα. Είχε απίστευτη αξιοπρέπεια, ήξερε μέχρι που μπορούσε κι αυτό ήταν κάτι που την τιμούσε“.

“Είχε πρόβλημα υγείας, αλλά όχι τόσο σοβαρό” σημείωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιάννης Βογιατζής: Κατέρρευσε με δάκρυα στα μάτια με τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη
Επόμενο άρθροΜάρθα Καραγιάννη: Δείτε πώς την αποχαιρέτησε το Τwitter