Αρχική LIFESTYLE Gossip Η «Λίλα» από τους «Singles» είναι παντρεμένη με δικηγόρο και έχει δίδυμα!

Η «Λίλα» από τους «Singles» είναι παντρεμένη με δικηγόρο και έχει δίδυμα!

Σάννυ Χατζηαργύρη

Η «Λίλα» από τους «Singles» είναι παντρεμένη με δικηγόρο και έχει δίδυμα! Η αγαπημένη ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Singles» γέννησε δύο υγιέστατα αγοράκια το Μάρτη του 2015. H Σάννυ παντρεύτηκε τον δικηγόρο, Αλέξανδρο Μίντζια, στην Κέρκυρα το 2010.

Η Σάννυ Χατζηαργύρη με αφορμή την επιστροφή της στο θέατρο μίλησε στο «Πρωινό μας» και την Φαίη Σκορδά. Μίλησε για την απουσία της τόσα χρόνια από το σανίδι και την τηλεόραση, για το ρόλο της μητρότητας με τους δίδυμους γιους της αλλά και για τον δικηγόρο σύζυγό της, Αλέξανδρο Μίντζια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των καταγγελλουσών του Πέτρου Φιλιππίδη.

Είπε: «Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά. Ο ρόλος της μητέρας είναι όνειρο. Έχει τις δυσκολίες του, είναι μια πίστα αρκετά δύσκολη. Είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσα εγώ να ζήσω. Λατρεύω όλους τους ρόλους μου, αλλά ο ρόλος μου στους Singles ήταν μια βόμβα»

Η «Λίλα» από τους «Singles» είναι παντρεμένη με δικηγόρο και έχει δίδυμα!

Για την υπόθεση Φιλιππίδη είπε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι εδώ να στηρίξω τα θύματα, με όποιον τρόπο μπορώ, με ό,τι αγάπη έχω. Ο άντρας μου είναι ο δικηγόρος των θυμάτων στη δίκη Φιλιππίδη, αυτό όμως δεν με έχει ευαισθητοποιήσει περισσότερο, καθώς είμαι και εγώ ηθοποιός και γνωρίζω πράγματα. Όποτε μπορώ πηγαίνω στο δικαστήριο και της κρατάω το χέρι».

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε επίσης:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔες τι παίρναμε την δεκαετία του ’90 με 1000 δραχμές!
Επόμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος θα μάθει για την Μυρτάλη και τον Αλέξη και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του